Twitter Haberleri - Sayfa 3

Twitter, kullanıcıların "tweet" olarak bilinen mesajları yayımladığı ve birbirleriyle etkileşimde bulunduğu Amerikan bir mikroblog ve sosyal ağ hizmetidir. Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açıldı. 2013'te en çok ziyaret edilen 10 internet sitesinden biri oldu ve "İnternetin SMS'i" olarak tanımlandı. 2020 yılında 339.6 milyon aktif kullanıcıya ulaştı.

Kullanıcılar tarafından atılan tweetler herkes tarafından görülebilir. Ancak kullanıcılar attıkları tweetleri sadece kendi takipçilerinin görebileceği şekilde sınırlandırabilir. Kullanıcılar diğer kullanıcıların tweetlerine üye olabilirler. Üye oldukları kişi veya kurumların takipçi sayısını ve bunların kimleri takip ettikleri görebilirler. Tüm kullanıcılar Twitter'ın web sitesi aracılığıyla tweetlerini gönderebilir ve alabilirler. Kullanıcılar Twitter'ın web sitesine uyumlu harici uygulamalar (akıllı telefonlar gibi) veya belirli ülkelerde erişilebilen kısa mesaj servisi tarafından giriş yapabilirler.

Twitter'dan bir kısıtlama daha: Sadece onaylı hesaplar kullanabilecek Sarıgül'den Elon Musk'a: Başka bir oyuncak bul, git evinde oyna Elon Musk’tan yeni hamle! Twitter’daki milyonlarca kullanıcının hesabı... Zuckerberg, Musk'ın 'kafes dövüşü' teklifini kabul etti Elon Musk'tan Twitter açıklaması: Uymazsak kapatılırız Netflix Türkiye, Twitter hesabının adını değiştirdi Öğrencilerin YKS yorumları gülmekten kırdı geçirdi! İşte bu yılın en komik YKS paylaşımları ABD'de Twitter'a "telif hakkı" davası Bill Gates'ten yıllar sonra bir ilk! Twitter'dan duyurdu... Yeni TCMB Başkanı Erkan, Twitter'da hesap açtı Fonda Ferdi Tayfur'un 'Bu Bana Yeter' şarkısı, direksiyonda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli... Hakan Fidan'ın Twitter hesabı neden ilgi odağı oldu? Yeni hesap açan Hakan Fidan'dan ilk tweet Twitter'ın kararını Fahrettin Altun duyurdu: İlginç bir gelişme yaşandı Anadolu leoparı Türkiye'de yeniden görüntülendi Twitter'ın yeni güvenlik şefi de istifa etti Twitter'da videolara yeni özellikler geldi Twitter'da rezalet: ABD Başkan adayı Ron DeSantis'in feci lansmanı! Erdoğan'dan 'diktatör' yanıtı: İddialarının tamamen safsatadan ibaret olduğunu gösterdik Elon Musk hayalindeki ABD başkanının tarifini yaptı Elon Musk üretkenliğinin sırrını anlattı ABD Merkez Bankası Twitter endeksi oluşturdu İddialar sonrası Elon Musk'tan flaş 'Twitter' mesajı Erdoğan: Sandıkta tecelli eden iradenizin başımız üzerinde yeri vardır