Temel Karamollaoğlu Haberleri

Temel Karamollaoğlu7 Haziran 1941 tarihinde Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş'ta dünyya gelmiş Türk siyasetçi ve tekstil mühendisi, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve Saadet Partisi YİK Başkanı'dır.

30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde Saadet Partisi genel başkanlığı görevine seçildi. 1977-1980 ve 1996-2002 yılları arasında milletvekili olarak görev yaptı. Ayrıca 1989-1995 yılları arasında Sivas'ta belediye başkanlığı yaptı. Siyasete girmeden önce Devlet Planlama Teşkilatında tekstil sektör uzmanı olarak çalışmıştır.

2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin cumhurbaşkanı adayı olmuştur.

Karamollaoğlu'ndan Hamas lideri İsmail Heniyye'ye başsağlığı Temel Karamollaoğlu oyunu kullandı Karamollaoğlu: Her şey korkunç bir şekilde pahalandı, insanımız adeta nefes alamıyor Özel ve Karamollaoğlu bir araya geldi Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında açıklama Ali Babacan'ın acı günü Karamollaoğlu'ndan 50+1 tartışmalarına tepki: Anayasa çocuk oyuncağı gibi ele alınamaz Karamollaoğlu: Gazze'nin boşaltılması teklif dahi edilemez Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak mütalaa etmiyorum Karamollaoğlu: Kudüs'e sahip çıkmak demek emin olun Ankara'ya sahip çıkmak demektir Davutoğlu ve Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret Karamollaoğlu: Meclis'in açılışından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Temel Karamollaoğlu'dan 'faiz' tepkisi Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ilk grup toplantısını yaptı Karamollaoğlu: İsveç'in NATO'da bir görev almasına izin vermemeliyiz Karamollaoğlu: Hiç kimsenin bugünü ıskalama lüksü yoktur Karamollaoğlu: Meclis'te grup kurma arayışı içinde olmamız tabiidir Karamollaoğlu'ndan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama: Gönül isterdi ki... Karamollaoğlu'ndan seçime ilişkin son dakika açıklaması Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum Karamollaoğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Karamollaoğlu: Sistemi değiştirmekte kararlıyız, bunun için bir araya geldik Kılıçdaroğlu: Geliri asgari ücretin altında olan aileye düzenli aylık bağlanacak Karamollaoğlu: Ne topraklarımızdan fedakarlık ederiz ne de başkalarının topraklarına göz dikeriz