Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel, 21 Eylül 1974 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiş Türk siyasetçi ve eczacı, 24., 25., 26. 27. ve 28. dönem Manisa milletvekilidir.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 24 Haziran 2015 tarihinden 3 Haziran 2023 tarihine kadar Grup Başkan Vekilliği görevini sürdürdü. 3 Haziran 2023 tarihinde ise Grup Başkanı olarak seçilmiştir.

15 Eylül 2023 tarihinde CHP Genel Başkanlığı'na aday olmuştur.

CHP lideri Özgür Özel, gençlerle birlikte Anıtkabir’e yürüdü CHP lideri Özel, "Büyük Eğitim Mitingi"nde konuştu: Müfredat yapmak anayasa yapmak gibidir Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özel: 28 Şubat sanığı generallerin affedilmesi gecikmiş ama doğru bir adım  CHP lideri Özel, belediye başkanlarıyla görüştü: "Yapacağımız hizmet bize genel iktidarı getirecek" Özgür Özel'den Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Soma'dan beri 2 Soma daha oldu, kimsenin haberi olmadı CHP'nin içinden yeni parti çıkar mı? Ulusalcılar 'lider' arıyor Özgür Özel'den Ayten Gökçer için taziye mesajı Özgür Özel'den 'Arapça tabelalar' açıklaması Özgür Özel: Soma davası yeniden görülmelidir CHP lideri Özel'den 'Anneler Günü' mesajı Özel, Kütahya'dan seslendi: Son cumhurbaşkanı gibi değil, ilk cumhurbaşkanı gibi davranacağız Türk halkının yüzde 69,4’ü, Erdoğan-Özel görüşmesine destek veriyor Özgür Özel’den Bakan Şimşek’e: Biraz da zenginlerle uğraş CHP, MYK Toplantısını, 301 madencinin can verdiği Soma'da yapacak CHP lideri Özgür Özel: O atamaların hepsini tek tek geri aldırtıyorum Özgür Özel'den uyarı: Bütün gözler üzerimizde, dikkatle bizi izliyorlar Özgür Özel: Eski dönem kuru kuruya kavgayı özleyenler özlemeye devam etsin CHP lideri Özel, cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Göndermeli yanıt CHP lideri Özgür Özel, Bahçeli ile ne konuştu? İlk açıklama TBMM'de Bahçeli-Özel görüşmesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü Özgür Özel'den 'boş koltuk' açıklaması