Numan Kurtulmuş Haberleri

23 Mart 1959 tarihinde Ordu Ünye'de dünyaya gelen Numan Kurtulmuş Türk siyasetçi, akademisyen ve 30. Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanıdır.

62, 63 ve 64. hükûmetlerde Başbakan Yardımcılığı yapan Kurtulmuş, 65. Hükûmette Kültür ve Turizm Bakanı, 2018-2023 yılları arasında AK Parti genel başkanvekili olmuştur.

2008-2010 yılları arasında Saadet Partisi, 2010-2012 yılları arasında Halkın Sesi Partisi genel başkanlığı yapmıştır.

Kurtulmuş, 7 Haziran 2023 tarihinde 30. TBMM başkanı seçilmiştir.

Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Tarih verdi! Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: "Fikrim var diyen herkesle süreci yöneteceğiz" TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Anneler Günü mesajı Kurtulmuş'tan anayasa mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Küba temasları TBMM Başkanı Kurtulmuş, resmi temaslar için Küba’da Kurtulmuş: Türkiye en çok sığınmacıya ev sahipliği yapan ülke TBMM Başkanı Kurtulmuş Meksika'da TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Fransa Ulusal Meclisi Başkanı Braun-Pivet’e mektup TBMM Başkanı Kurtulmuş, İYİ Parti’yi ziyaret etti Meclis'te yeni anayasa turu: Kurtulmuş, DEM Parti, Saadet ve İYİ Parti'yi ziyaret etti TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan DEM Parti'ye ziyaret Kurtulmuş'tan DEM Parti grubuna ziyaret Numan Kurtulmuş ve Özgür Özel bir araya geldi Özel, Kurtulmuş ile görüştü Numan Kurtulmuş, anayasa turuna CHP'den başlıyor TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kut'ül Amare Zaferi'nin yıl dönümünü kutladı AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan "yeni anayasa" açıklaması Meclis Başkanı Kurtulmuş: Öncelikli gündem yeni ve sivil anayasa TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anıtkabir'i ziyaret etti TBMM'de 23 Nisan coşkusu! Özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti Kurtulmuş: İslam dünyası ne yazık ki iyi bir sınav veremedi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa mesajı