Naci Görür Haberleri

Naci Görür 1947 yılı Elazığ doğumlu Türk jeolog, deprem bilimci, sedimantoloji ile deniz jeolojisi uzmanı ve akademisyendir. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olan Görür, havza analizi ve depremsellik konusunda araştırmaları ile tanınmaktadır.

Marmara Denizi ve deprem konusunda çalışan ve kamuoyunu bilgilendiren bilim insanlarındandır birisi olarak öne geçmektedir.

Deprem uzmanı Naci Görür, bu bölgeleri uyardı: "Tarih yine tekerrür edecek" Naci Görür "Stres birikiyor" diyerek uyardı: Antalya'yı etkileyecek üç tane deprem zonu var Naci Görür'den yer altından gelen seslerle ilgili açıklama Prof. Dr. Naci Görür'den 4 il için deprem uyarısı: Endişemiz var Prof. Dr. Naci Görür o ili işaret etti! "7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip" Naci Görür 'Bu iş bitecek' diyerek açıkladı: 7.6'ya kadar deprem bekliyoruz Prof. Dr. Naci Görür o ili işaret etti: Doğu Anadolu Fayı'ndaki enerji... 'Her an deprem olabilir' polemiği büyüdü... Naci Görür ateş püskürdü: Utanmıyor musunuz? Naci Görür'den 'İstanbul depremi' çağrısı: Zamanı geldi, hemen bekliyoruz! Prof. Dr. Naci Görür: Bizde olsa on binleri toprağa verirdik Malatya'daki 4.5'lik deprem sonrası Naci Görür, o fay hattını işaret etti: Dikkatli olunmalı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'daki en riskli ilçeleri açıkladı 'Uzatmaları oynuyoruz' diyen Naci Görür'den 7.6'lık uyarı: Esas beka meselesi depremdir Naci Görür'den 3 kente 7 büyüklüğünde deprem uyarısı: Felç eder! Karadeniz'deki deprem sonrası Naci Görür uyardı: Denize doğru ilerliyor Tunceli, Erzincan, Bingöl... Naci Görür 'korkudan midemiz ağzımızda' dedi ve uyardı: Zaman doldu Naci Görür ağlaya ağlaya uyarmıştı! 7 ve üzeri deprem beklenen il için çalışmalar başladı Çanakkale'deki depremle ilgili Naci Görür'den flaş açıklama! Naci Görür ve Ahmet Ercan arasında İstanbul depremi tartışması Naci Görür, "7 ve üzeri deprem olabilir" diyerek uyardı Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Onsuz olmaz Prof. Dr. Naci Görür risk altındaki o ilçemizi uyardı: Depreme dayanamaz Naci Görür'den İzmir ve Van depremi sonrası flaş uyarı Naci Görür, İstanbul depremi için 250 yıllık tekerrür periyodunu hatırlatarak uyardı