Müsavat Dervişoğlu Haberleri

Müsavat Dervişoğlu 1 Şubat 1960 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiş Türk iş insanı, siyasetçi ve İYİ Parti genel başkanı.

Fatsalı bir ailenin çocuğu olan Dervişoğlu, İlkokul ve ortaokulu Fatsa'da okudu. Lise eğitimini ise Ankara, Fatsa ve Samsun'da tamamladı. 1978 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi İşletme Bölümüne kaydoldu.

12 Eylül 1980 tarihinde yapılan askerî darbe ile zorunlu olarak öğrenimine ara verdi. Daha sonra öğrenci aflarından yararlanarak lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamladı.

1991 yılından beri İzmir'de yaşayan ve ticaretle uğraşan Müsavat Dervişoğlu, bir kız babasıdır.

2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan İsmail Koç oldu İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan erken seçim çıkışı Müsavat Dervişoğlu'dan 'Kıbrıs Barış Harekatı' mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı Dervişoğlu: Esad'la görüşmede, somut bir eylem planı ortaya çıkarılmalıdır Müsavat Dervişoğlu'dan Koray Aydın açıklaması Dervişoğlu: Hükümet, her bir emeklimize 96 bin 824 lira borçlu Dervişoğlu zorda! İYİ Parti kötüye gidiyor İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti Dervişoğlu: Vefayı boza sanıp içenlere ihtiyacımız yok CHP'den Müsavat Dervişoğlu'nun sözlerine yanıt AK Parti'den İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na ziyaret Dervişoğlu: Toplumun kucağına büyük bir vicdan bombası attılar İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Aksaray'da partililerle bir araya geldi Özgür Özel'den Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret İYİ Parti lideri Dervişoğlu: Kullandığım siyaset dili hakaret, husumet, hamaset içermeyecek İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu'da konuştu