Meta Haberleri

Meta Inc. veya eski ismiyle Facebook Inc., Menlo Park, Kaliforniya merkezli bir Amerikan sosyal medya ve medya holdingidir. Mark Zuckerberg, oda arkadaşları ve Harvard Koleji'ndeki Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz ve Chris Hughes ile birlikte kuruldu. Facebook, dünyanın en değerli şirketlerinden biridir.

Microsoft, Amazon, Apple ve Google ile birlikte en büyük beş teknoloji şirketinden (Big Tech) biri olarak kabul edilir.

Facebook, Facebook Messenger, Facebook Watch ve Facebook Portal dahil sosyal ağ platformunun ötesinde başka ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Aynı zamanda Instagram, WhatsApp, Oculus VR, Giphy ve Mapillary'yi satın aldı ve Jio Platforms'ta %9,9 hisseye sahiptir.

Zuckerberg konuştu, Meta hisseleri çakıldı Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını geçici olarak kapatıyor Meta'dan Facebook ve Instagram için sürpriz karar Rekabet Kurulu'ndan META (Facebook) hakkında geçici tedbir kararı Rekabet Kurulu'ndan Facebook'a para cezası "Yapay zeka yalnızlara iyi gelecek" ABD Senatosu'nda sosyal medyaya "çocuk istismarı" sorgusu "16 yaşın altındakilere sosyal medyayı yasağı" kararı Meta'dan gençlere yönelik yeni düzenleme! Daha fazla içerik... Rusya'da polis memurlarına WhatsApp yasağı Meta'ya açılan soruşturmaya ilişkin açıklama Google, Kanada'ya yıllık 74 milyon dolar ödeyecek Instagram'a yapay zeka destekli sanal arkadaş geliyor AB'de Facebook ve Instagram'a reklamsız üyelik! Instagram'ın psikolojiyi yerle bir eden 5 özelliği açıklandı Bilançolar açıklandı: Meta ve IBM'in geliri arttı Meta'nın hastane saldırısına ilişkin görüntüleri sansürlediği iddia edildi Facebook'tan İsrail-Filistin kararı: Uygulamada güncelleme... Filistin yanlısı paylaşımlara 'shadowbanning' uygulanıyor iddiası! Reklamsız Instagram veya Facebook'un ücretleri belli oldu Instagram'da yapay zeka dönemi başlıyor ABD Kongresi'nde ilk yapay zeka forumu düzenlendi: Tesla, Meta ve Google CEO'ları katıldı Sosyal medya hasta ediyor Meta, Threads için harekete geçti: Uygulamanın web sürümü yayınlanacak