Merih Demiral Haberleri - Sayfa 2

Merih Demiral 5 Mart 1998 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gelmiş stoper mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Suudi Profesyonel Ligi ekiplerinden El-Ehli takımında forma giymektedir.

Kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan Demiral, 2016'da Portekiz alt lig takımı Alcanenense ile sözleşme imzaladı ve bir yıl sonra Sporting B takımına transfer oldu. Ağustos 2018'de Süper Lig ekibi Alanyaspor'a kiralandı ve sezon sonunda 3,5 milyon Avro bedelle Alanyaspor'a transfer oldu.

Aynı sezon Serie A ekibi Sassuolo'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı ve sezon sonunda 7 milyon Avro olan opsiyon kullanıldı. Beş gün sonra 19,5 milyon Avro karşılığında İtalyan devi Juventus'a transfer oldu. İki sezon boyunca kulübün formasını giydi ve 2019-20 Serie A şampiyonu, 2020-21 İtalya Kupası ve Süper Kupası'nda şampiyon oldu.

Ağustos 2021'de Demiral, 20 milyon Avro satın alma opsiyonuyla Atalanta'ya kiralandı. 2023'te Suudi Profesyonel Ligi ekibi El-Ehli'ye transfer oldu.

TFF'den UEFA'ya Merih Demiral savunması 'Bozkurt' tartışmasına son noktayı İlber Ortaylı koydu: Türk tarihinde bir semboldür Bozkurt sembolünün gizemi Vatikan'da MHP'li Yalçın'dan 'bozkurt işareti' açıklaması Merih Demiral'den sonra Avusturya: Raustria Merih Demiral'dan UEFA soruşturmasına yanıt Dışişleri'nden Merih Demiral açıklaması: UEFA'nın soruşturması kabul edilemez Bozkurt Türk tarihinde ne anlama geliyor? Bozkurtun Türk mitolojideki yeri Türkiye - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? EURO 2024 çeyrek final maçları ne zaman? Merih Demiral'ın hareketine ne ceza verilecek? Alpay Köse açıkladı MHP lideri Bahçeli'den Merih Demiral açıklaması UEFA'dan Merih Demiral'a 'bozkurt işareti' soruşturması Avrupa basını: Melih Demiral abarttı Merih Demiral: "Türk olmaktan gurur duyuyorum, o yüzden gol sevincini öyle yaptım" İtalya'da büyük skandal! Merih Demiral de 'hepsi gerçek' diyerek destek çıktı