Mehmet Özhaseki Haberleri

Mehmet Özhaseki, 27 Mayıs 1957 tarihinde Kayseri'de dünyaya gelmiş Türk siyasetçi. 1994 ve 1998 yılları arasında Melikgazi Belediye Başkanlığı, 1998 ve 2015 yılları arasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştür.

Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kayseri milletvekili olarak meclise girmiştir. 2016, 2018, 2023 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev almıştır.

1974 yılında Karakebap olan soyadını değiştirerek Özhaseki yaptı. 1982 yılında Neşe Özhaseki ile evlendi.

Bakan Özhaseki duyurdu: Yeni halk plajları açılıyor Türkiye'de nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı Meteorolojiden yeni uygulama: Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen "MEUS" Bakan Özhaseki: Sene sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Meteoroloji'den 45 ile sarı kodlu uyarı: Çok kuvvetli geliyor Bakan Özhaseki'den 'sağanak yağış ve fırtına' uyarısı Bakan Özhaseki: Vatandaş bu sefer biraz ihtar çekti Tatil planı yapanlar dikkat! Bayramda 9 gün boyunca yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Entel dantel geçinen tiplerimiz beğenmezlerdi Bakan Özhaseki'den "Yarısı Bizden Kampanyası"na ilişkin 8 soruya cevap Son 53 yılın en sıcak ikinci şubatı yaşandı Bakan Özhaseki: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız Bakan Özhaseki uyardı: Her an 5 ya da 6 şiddetinde deprem olabilir Şehit Müslüm Özdemir'in depremzede ailesine evi teslim edildi Bakan Özhaseki, İstanbul’un dönüşümü için ayrılan bütçeyi açıkladı Erzincan'daki maden faciasında son durum! 5 bakan açıklama yaptı Bakan Özhaseki: Bütün deprem evleri 1,5 sene içerisinde teslim edilecek Bakan Özhaseki: Birkaç ay içinde 75 bin konut teslim edilecek  Bakan Özhaseki: Çok üretiyor ve kirletiyoruz Şehidin depremzede ailesine yeni evleri şubatta teslim edilecek KÖYDES projelerine 6,9 milyar lira ödenek Bakan Özhaseki'den İstanbul için 'kar' uyarısı Bakan Özhaseki'den 10 il için 'kar yağışı' uyarısı