Mahmut Özer Haberleri - Sayfa 2

5 Mayıs 1970 yılında Tokat'ta doğan Mahmut Özer, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur. 1992-1994 yılları arasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü Dalaman Havalimanında Elektronik Mühendisi olarak görev yapmıştır. Yüksek Lisans ve Doktorasını Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında sırasıyla 1996 ve 2001 yıllarında tamamlamıştır.

1994-2002 yılları arasında Gazi Osmanpaşa Üniversitesinde Öğretim Görevlisi, 2002-2010 yıları arasında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. İslam Dünyası Yükseköğretim Kalite Güvence Ajansları Birliği (AQAAIW) Başkanı olan Özer, 8 Ağustos 2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yarın açıklayacak MEB'den veli ve öğrenciler için kritik karar: 81 ilde uygulanacak Milli Eğitim Bakanı Özer'den ara tatil açıklaması! TBMM'de, Bakan Özer ile HDP'li Paylan arasında 'bıyık' tartışması! Öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor! Milli Eğitim Bakanı duyurdu: Uyarı sistemi geliyor Ara tatilde öğretmenlere müjde! MEB duyurdu Milli Eğitim Bakanı talimat vermişti! Promosyonu tutarı 25 bin 500 liraya çıktı Bakanlık 41 madencinin çocuklarının eğitim masraflarını üstlendi "Bazı okul yöneticilerimiz 1 TL bile harcamamış" Bakan Özer üniversitelerdeki yabancı öğrenci sayısını açıkladı Bakan duyurdu! Başöğretmenlik programı... MEB: Bakanımız incitici ifade kullanmamıştır Milli Eğitim Bakanı Özer "Sessiz devrim" diyerek açıkladı Bakan Özer, "mesleki eğitim zirvesi" için tarih verdi! Bakan Özer'den velilere: Okullarla hiçbir maddi ilişkiniz olmayacak 2022 sonuna kadar 3 bin yeni anaokulu hedefleniyor Bakan açıkladı: Sayı 600 bin 888'e ulaştı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Haber Global'de soruları yanıtladı LGS yerleştirme sonuçları açıklandı Veliler dikkat! Kayıt parası için flaş uyarı geldi: Zorunluluk yok, ama isterseniz... Bakan Özer: Türkiye, Kovid-19 sürecinde uzaktan eğitimi zaman kaybetmeden uyguladı 20 bin öğretmen ataması için tarih belli oldu OECD'den Türkiye açıklaması: Eğitim alanında son 20 yılda elde edilen başarılar bölgeye ilham olmalı Bakan Özer 'Tarihin çöplüğüne gömeceğiz' diyerek duyurdu