Mahinur Özdemir Göktaş Haberleri - Sayfa 3

Mahinur Özdemir Göktaş, Türk asıllı Belçikalı eski siyasetçi 7 Şubat 1982 yılında Belçika'da Brüksel Bölgesi'nin Schaerbeek ilçesinde doğdu.

2009-2019 yılları arasında iki dönem Brüksel Milletvekilliği yapan Mahinur Özdemir, 1 Ocak 2020 tarihi itibarıyla Türkiye'nin Cezayir Büyükelçisi görevini yürütmeye başladı.

8 Mart'ın arefesinde İmamoğlu'na yüklendi! Bakan Göktaş: Kadının hayatın her alanında yer almasını sağlayacağız Bakan Göktaş: Bir dizide herkes mi entrikacı olur? Bakan Göktaş: Teknolojik yeniliklerin yakalanmasında kadınların rolü büyük Aile ve Gençlik Fonu'na ilk başvuru: "Evlilik tarihimizi öne çektik" Evlilik kredisinde yaş ve gelir detayı! Başvuru şartları belli oldu Aile ve Gençlik Fonu Resmi Gazete'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan müjdeyi duyurdu: 1 milyar lira destek... Yeni evleneceklere 150 bin lira kredi! Tarih ve şartlar belli oldu Bakan Göktaş, "Deprem Şehitleri Ormanı"nın ilk fidanını dikti Aile ve Gençlik Fonu başvuruları 15 Şubat'ta alınmaya başlanacak 863 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi... Bakan Göktaş: Hazırlıklarda sona gelindi Bakan Göktaş: 9 bin 806 çocuğumuz himaye ediliyor Bakan Göktaş'tan 'kayıp çocuklar' iddialarına yanıt Bakan duyurdu! Ocak ayı ödemeleri hesaplara yattı Sarıkamış şehitleri binlerce kişinin katıldığı yürüyüşle anıldı Bakan Göktaş'tan il müdürlerine 'sahada olun' uyarısı Şehit Yasin Karaca'nın babaevi yeniden yaptırılacak Bakan Göktaş: 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını yapacağız Bakan Göktaş duyurdu: Kadınlar için esnek ve uzaktan çalışma modeli geliyor Bakan Göktaş: 6284 sayılı kanun, kadına şiddetle mücadelenin altyapısını güçlendiriyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan evlilik kredisi uyarısı Faizsiz evlilik kredisine ilişkin bakanlıktan kritik açıklama