Kylian Mbappe Haberleri - Sayfa 3

Kylian Sanmi Mbappé Lottin, 20 Aralık 1998 tarihinde Kamerun ve Cezayir asıllı Fransız millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

Bu sayfa üzerinden Kylian Mbappe ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

EURO 2024'ün en değerli futbolcuları EURO 2024'te mutlaka izlenmesi gereken oyuncular açıklandı Kylian Mbappe'nin Valdebebas'taki odası hazır Ancelotti Mbappe'yi arayıp bizzat anlattı: Seni kandırmayacağım Mbappe'nin gelişinin ardından karar verildi: Real Madrid başka transfer yapmayacak, Arda Güler ise.. La Liga, Premier Lig'in tahtını sallıyor Fenerbahçe ve Galatasaray'da Mbappe depremi EURO 2024: Lukaku, Harry Kane, Mbappe, Ronaldo... Kim gol kralı olacak? Kylian Mbappe'nin transferi Arda Güler için ne anlama geliyor? Real Madrid'de taht oyunları Mbappe'li Bellingham'lı Arda Güler'li Real Madrid, Galacticos'tan daha iyi değil ama şimdilik... Kylian Mbappe 64 yaşındaki Ancelotti'ye iş çıkardı Kylian Mbappe'nin ilk işi Arda Güler'in rekorunu kırmak! Real Madrid'in 2024-25 planı ortaya çıktı... "Real Madrid bu akşam Kylian Mbappe'yi açıklayacak" Mbappe gitti, Fransa Ligue 1 bitti! Carlo Ancelotti'nin sevimli baş ağrısı Arda Güler'e 1500 dakika! Kylian Mbappe maaşını çekemedi, bloke edildi! EURO 2024'te büyük kapışma olasılığı: Mbappe ile Arda Güler büyük ihtimalle karşı karşıya gelecek! Carlo Ancelotti'nin Mbappe sözleri olay oldu Lewandowski: Mbappe bizi korkutmuyor Kroos gitti ama Ancelotti zaten bunu biliyordu... İşte Arda Güler'li yeni Real Madrid dizilişi Mbappe'nin kardeşi de PSG'den ayrılıyor! Avrupa'nın 5 büyük liginin en iyisi Arda Güler oldu! Mbappe daha gelmeden Real Madrid'in DNA'sını bozdu!