Kenan Yıldız Haberleri

Kenan Yıldız 4 Mayıs 2005 Regensburg Almanya'da dünyaya gelmiş Türk millî futbolcudur. Orta saha pozisyonunda oynamaktadır. Serie A ekiplerinden Juventus forması giymektedir.

Jahn Regensburg

Kenan Yıldız, doğduğu şehrin takımı olan Jahn Regensburg'un akademisinde futbola başladı. İki yıl boyunca Jahn Regensburg altyapısında oynadı. Daha sonra Bayern Münih ile anlaştı.

Bayern Münih

Bayern Münih'in altyapısına 2012 yılında, 7 yaşındayken katıldı. Alt yaş kategorilerinde takım kaptanlığı yaptı ve Bayern Münih 19 Yaş Altı takıma kadar yükseldi. Altyapıda toplamda 20 maça çıkan Yıldız; 6 gol, 8 asistlik performans gösterdi.

Bayern Münih ile sözleşmesi Temmuz 2022'de sona erdi ve yeni sözleşme imzalanmadı.

Juventus

12 Temmuz 2022'de Juventus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Boyu: 1,85 m

Mevkisi: Ofansif orta saha ile kanatlar.

Kenan Yıldız için nihai karar yarın verilecek Juventus'ta Kenan Yıldız şoku Hastalanan Kenan Yıldız'ın durumu şüpheli Kenan Yıldız idolü Del Piero'yla fotoğrafını paylaştı Kenan Yıldız doğum gününde 'Bellingham' hastalığına yakalandı Kenan Yıldız 19 yaşına bastı Juventus ile Milan'ın düellosunda kazanan çıkmadı Kenan Yıldız'ın menajerinden flaş açıklama: Onu Del Piero'yla karşılaştırmayın! Juventus, İtalya Kupası'nda finale yükseldi Efsanevi isim, Kenan Yıldız'a övgüler yağdırdı Juventus'un Kenan Yıldız projesinin detayları belli oldu Allegri'den Kenan Yıldız'a övgüler: "Büyük bir kariyere sahip olabilecek yetenekte" Torino derbisinde kazanan çıkmadı Torino - Juventus maçı saat kaçta, hangi kanalda? Değeri en çok artan en genç 10 oyuncudan 2'si Türk Juventus Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa Kenan Yıldız'ın sözleşmesi uzatılacak Juventus'ta 10 numaralı formayı kimler giydi? Allegri'nin Kenan Yıldız'a bağırması bardağı taşıran son damla oldu Değeri en çok artan 23 yaş altı futbolcular açıklandı: 2 Türk'ün olduğu listeye Arda Güler giremedi Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Efsane ismin formasını giyecek "Kalın kafalılık yapıyor" Allegri gol atmak isteyen Kenan Yıldız'a bağırıp çağırdı Juventus, Fiorentina engelini tek golle aştı Juventus - Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda?