Kayıp Kişiler Haberleri

Kayıp veya kaybolmuş kişi, kaybolan ve konumu ile sağlık durumu bilinmediği için hayatta ya da ölü olup olmadığı teyit edilemeyen bir kişiyi tanımlar. Bir kişi kendi isteğiyle ortadan kaybolabilir, bir kaza, bir cinayet gibi ölümlerden veya başka birçok nedenden dolayı kaybolabilir. Dünyanın çoğu yerinde, kayıp bir kişi genellikle hızlı bir şekilde bulunur. Bunun aksine, bazı kayıp şahıs dosyaları yıllarca kapanmamıştır.

İnsanlar birçok nedenden dolayı kaybolabilir. Bazı kişiler kendi nedenlerinden dolayı ortadan kaybolmayı seçer, kimisi istemeden bu duruma kurban gidebilir. Bazı kayıp olma vakaları nedenleri arasında şunlar sayılabilir:

Aile içi psikolojik veya fiziki şiddetten kaçma

Yeni bir kimlik isteyip bilinmeyen bir yerde yaşamak için evden ayrılma

Vekaleti olmayan bir ebeveyn tarafından veya bir akraba tarafından kaçırılma

Askerler, Polisler veya hükûmet gibi güç sahipleri tarafından alıkonma

"Narin'i sen mi öldürdün, babası mısın?" Tutuklu amca Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Kaybolan zihinsel engelli vatandaş, 11 saat sonra arazide bu halde bulundu 18 gündür aranan Narin'le ilgili flaş gelişme! Amcanın aracında yeni DNA bulgusuna rastlandı 43 dakikalık sır perdesi: Kayıp Narin Güran'ın son sözleri ortaya çıktı! 17 gündür haber alınamayan kayıp Narin olayında mezarlıkta şüpheli bulgular tespit edildi Kayıp Narin olayında yeni gelişme! İşte amcayı ele veren ipucu! Narin'i sağ bulan ya da yerini bildirene 2 milyon lira ödül Türkiye Narin'den gelecek güzel haberi bekliyor! 8 gündür hala bir iz yok Narin'i arama çalışmaları 6. gününde devam ediyor 9 gündür kayıp yaşlı kadın sağ olarak ormanda bulundu Kayıp doktor Deniz Toman ölü bulundu Kayıp işitme engelli Nihal Babayiğit soruşturmasında zanlının dini nikahla yaşadığı kadına gözaltı Kayıp çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu 25 gündür kayıp olarak aranıyordu... Cansız bedeni dere yatağında bulundu Canlı yayında kan donduran itiraf: Babaannem ve halam birini öldürüp kıyma makinesinde çekti Giresun'da ölü bulunan kişiyle ilgili 3 kişi gözaltında Libya'daki selde ölü sayısı 6 bine çıktı! Binlerce de kayıp var Libya'da sel felaketinden ölenlerin sayısı artıyor Kayıp kişi tarlada ölü bulundu