İbrahim hacıosmanoğlu Haberleri

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiş Türk iş insanı, spor yöneticisi ve eski Trabzonspor başkanıdır. Uzun yıllar ticaret ile uğraştı. Organizasyon, petrol ve inşaat işleri yaptı.

27 Şubat 2012 tarihinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine adaylığını koydu, fakat seçilemedi.

Hacıosmanoğlu, 2024 TFF Başkanlığı Seçimleri için aday olduğunu açıkladı.

Hacıosmanoğlu, Trabzon, Of, Hayrat beldesinde 12 çocuklu bir ailenin 11. Çocuğu olarak doğmuştur. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi İstanbul’da ticaret ile uğraşmaktaydı. 12 yaşından beri İstanbul’da yaşamaktadır. İlkokuldan mezun olduktan sonra okumadı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eşi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun annesi tarafından yeğeni olur.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Başkanı Ceferin ile buluştu TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu sinirlendiren görüntü TFF'de görev dağılımı belli oldu Hasan Arat'tan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na ziyaret TFF Başkanı Hacıosmanoğlu UEFA Başkanı Ceferin ile görüştü İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan, Sivasspor'a ziyaret İbrahim Hacıosmanoğlu'dan yeni sezon mesajı Ali Koç: Federasyonumuzun bu niyeti hepimize umut ışığı oldu İbrahim Hacıosmanoğlu: Hakan Çalhanoğlu beni aradı, 'Gözümüz aydın' dedi İbrahim Hacıosmanoğlu: "Futbola barış ve kardeşliği getirmemiz lazım" Başkanlar derbiyi birlikte izledi 2. ve 3. Lig kulüplerinden TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na ziyaret Dursun Özbek, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Infantino ile görüştü TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan yabancı hakem açıklaması Fenerbahçe'den TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na ziyaret TFF'de yeni yönetimde istifa depremi! 'Fikir ayrılığı' diye duyurdu Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının ardından TFF'de istifalar art arda geldi Montella Milli Takım'dan ayrılıyor mu? TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan açıklama geldi! FIFA Başkanı Infantino ve UEFA Başkanı Ceferin'den İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik Sivasspor'dan 'Mecnun Otyakmaz' mesajı Mehmet Büyükekşi'den yazılı açıklama TFF'nin yeni başkanı belli oldu Büyükekşi ve Hacıosmanoğlu'nun listeleri belli oldu