Hull City Haberleri

Hull City Association Football Club Yorkshire'da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. 2021-22 sezonunda EFL Championship'te mücadele edecektir.

Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir.

Kulüp, iç saha maçlarını 25.450 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu'nda oynamaktadır. Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü takımın renkleri kehribar ve siyahtır.

2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-offlarında mücadele etti.

2021 yılında Türk iş insanı ve medya patronu Acun Ilıcalı, kulübü satın almak için görüşmelere başladı. Aylarca süren müzakereler ve spekülasyonların ardından, satın alım 19 Ocak 2022'de tamamlandı.

Bu sayfa üzerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City hakkında haber ve son dakika gelişmeleri bulabilirsiniz.

Hull City beraberliğe abone oldu CANLI YAYIN | Hull City Newcastle Maçı CANLI YAYIN | Fenerbahçe - Hull City Hazırlık Maçı "Premier Lig'e çıkmamızın Türk futboluna da faydası olacak" Acun Ilıcalı: Bu sene Premier Lig'i zorlayacağız Fenerbahçe, Hull City ile yarın hazırlık maçı yapacak "Acun'la Hakan Çalhanoğlu sayesinde tanıştık" Kasımpaşa - Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hull City kamp için İstanbul'a geldi Barcelona, 'Acun Ilıcalı'nın prensi'nin peşinde Ozan Tufan, Türkiye'ye dönüyor... İşte yeni takımı Hull City'nin yeni hocası belli oldu Abdülkadir Ömür peş peşe ikinci kez ayın oyuncusu seçildi Hull City'de flaş ayrılık! Hull City sezonu 7. sırada tamamladı Acun Ilıcalı hedefindeki Fenerbahçeli ismi açıkladı Hull City'de Ozan Tufan'ın golü galibiyete yetmedi CANLI MAÇ SKORU! Hull City - Ipswich Town maçı canlı izle! Ozan Tufan, İngiltere Championship'e damga vurdu! Ozan Tufan şov yaptı, Hull City farka koştu Hull City evinde bozguna uğradı Acun Ilıcalı'dan flaş çağrı: "Türkiye'deki kaosun tek bir çözümü var..." Acun Ilıcalı yeni bir kulüp mü satın alıyor? Hull City Teknik Direktörü Rosenior'dan Acun Ilıcalı sözleri