Hırsızlık gasp haberleri Haberleri

Hırsızlık, yazılı kanunlar ya da toplumsal meşruiyet düzeyinde mülkiyeti kendine ait olmayan bir taşınır malı, izinsizce alıkoyma, kullanma, nesneden menfaat temin etme işidir.

Tüm dinler tarafından da yasaklanmış bir eylemdir. Ekonomik değeri olan her türlü enerji de, taşınır mal sayılır ve hırsızlığa konu olabilir.

Kaskoya dikkat! Simsarlar poliçeye göz dikti Üç Afgan kız kardeş gözaltına alındı! Mobil bankacılık uygulaması ele geçirildi, adına 168 bin lira kredi çekildi Zincir marketlerden 300 litre zeytinyağı çalıp otomobile depoladı! AVM'de hırsızlık yapan 10 yaşındaki çocuğun 6 suç kaydı olduğu öğrenildi Frekans bozucuyla AVM'nin otoparkında 10 otomobili soydu! Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lirasını dolandırıcılara kaptırdı İş başvurusu için gittiği marketin sahibinin telefonunu çaldı 5 adet bungalov evi havuzlarıyla beraber çaldılar İstanbul'da dehşet anbean kamerada! Yolda yürüyen kadına saldırdı Sokak köpeği bir kadını gasptan böyle kurtardı Hırsızların film gibi yeni yöntemi: Boş daireleri güle oynaya böyle belirlediler Yok böyle hırsızlık! 2 kiloluk kaşarın çalınma anı hayrete düşürdü Hırsıza hırsız şoku: Çaldığı motosiklet çalındı 28 yaşındaki Erhan'a mermi yutturup gecelik giydirdiler... Cezaları belli oldu Kuyumcu soygununda bagaja kilitlenen taksici: 1 dakika bile 1 gün gibi geldi Polisin takibi ile yakayı ele verdi, 94 yıl ceza ile arandığı ortaya çıktı Demir korkuluk hırsızları kısa sürede yakayı ele verdi: 5 gözaltı Dil düşürme yöntemiyle hırsızlık yapan kadınlar tutuklandı İzmir'de oyuncak tüfekle gasp anları Ünlü oyuncu hırsızı böyle yakaladı: Yere yatırıp ters kelepçe yaptım Ünlü oyuncu otomobili çalıp kaçmaya çalışan hırsızı yakalayıp böyle bağladı! Konteyner kentte yaşayan depremzedenin altınları çalındı Hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı, polisin ellerini ısırdı