Hande Erçel Haberleri - Sayfa 8

Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde tamamlayan Hande Erçel, 2015 yılında katılmış olduğu Azerbaycan'da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasıyla dikkatleri üzerine çekti. İlk oyunculuk deneyimini bir beyazperde projesi olan Çılgın Dershane filminde yaşayan güzel oyuncunun ilk dizisi ise Hayat Ağacı oldu. İdil Fırat ve Fikret Kuşkan ile başrollerin paylaşan Hande Erçel, Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Hande Erçel’in asıl çıkışı ise Güneşin Kızları dizisi oldu. Bu dizideki rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile uyumu sık sık sosyal medyaya da konu oldu. 2016 yapımı “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde Burak Deniz’le, 2017 yapımı “Siyah İnci” dizisinde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşan Hande Erçel, son olarak başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü. Erçel, son olarak Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldı. 

Ünlü oyuncudan duygusal paylaşım: "Çok özledim!'" Eleştiri oklarının hedefi oldu: "Serenay Sarıkaya özentisi" Ayrıldılar mı? İlk açıklama geldi 'Çok heyecan' diyerek paylaştı! Yeni bir sektöre mi atıldı? İspanyol hayranlarına böyle teşekkür etti Doğum gününü kutladı, sosyal medyada beğeni yağdı Hande Erçel, 28 oldu! Sevgilisi Kerem Bürsin art arda paylaşım yaptı Hande Erçel ve İbrahim Çelikkol'lu iddialı filmin ilk tanıtımı yayınlandı Evleniyorlar mı? Ünlü oyuncudan açıklama geldi İşte Hande Erçel'i sollayan güzel Ünü sınırları aştı! Dünya 2.'si oldu Acun Ilıcalı'dan flaş hamle! O yapım için el sıkıştılar Siyah mini elbisesiyle poz verdi, hayranları beğeni yağdırdı Kariyerinin dönüm noktasını açıkladı! "Hayatım hiç eskisi gibi olmadı!" Hande Erçel'den Bensu Soral'a milyonluk fark! Hande Erçel bilinmeyenlerini anlattı! Kerem Bürsin itirafı dikkat çekti Hande, New York'ta paylaştı, milyonlarca beğeni yağdı Hande Erçel'in New York pozları beğeni yağdı! Hande'den yürek burkan paylaşım! 'Gittikçe sana benziyorum' Bu kez de leopar desenli kombiniyle göz kamaştırdı Reklam geliri dudak uçuklattı! Duyanlar şok oldu... 'Kerem Bürsin-Hande Erçel aşkında kriz' Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yolları bir süreliğine ayrılıyor Hande Erçel'in 'gelinlikli' fotoğrafları dedikodu fitilini ateşledi