Hafize Gaye Erkan Haberleri

Hafize Gaye Erkan 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk ekonomist, bankacı, mühendis ve mevcut Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başkanıdır.

Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olmasının ardından eğitimine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etti ve orada finans alanında çalışmaya başladı. Çeşitli finans danışmanlığı şirketleri ve bir bankada üst düzey yöneticilik yaptı. Bazı ekonomi dergileri tarafından dikkat çeken genç ekonomistler arasında gösterildi.

Ekonomi kulisleri hareketlendi! Hafize Gaye Erkan dönüyor! Dezenformasyon Merkezi'nden Hafize Gaye Erkan açıklaması Dedikleri bire bir çıkan İslam Memiş 'asıl sürpriz' için tarih verdi İslam Memiş'in bu tweet'i olay oldu... Dün saat 18:53... "Görev değişikliği kötü bir şey değil..." Hafize Gaye Erkan döneminin karnesi Yeni TCMB Başkanı Dr. Fatih Karahan kimdir? MB Başkanı Erkan görevinden affını istedi! Bakan Şimşek: Ekonomi programımız kesintisiz sürecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Hafize Gaye Erkan" açıklaması! Gözler yılın ilk faiz kararında! Ekonomistler ne bekliyor? Bakanlıktan Mehmet Şimşek-Hafize Gaye Erkan iddialarına açıklama TCMB Başkanı Gaye Erkan'dan hakkındaki iddialara ilişkin açıklama TCMB Başkanı Gaye Erkan: Enflasyonu düşürmekte kararlıyız Dolar 30 TL sınırında! ABD'deki temaslar izlenecek Dolar yoğun haftaya zirvede başlıyor... "İstanbul'da kiralar pahalı annemle kalıyorum" İngiliz ekonomistten Türkiye tahmini: Heyecan verici bir yıl olabilir TCMB yatırımcı toplantılarına başlıyor MB Başkanı Erkan'dan 'Kur Korumalı Mevduat' açıklaması TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, bankalar ile bir araya geldi TCMB Başkanı Gaye Erkan: Yol haritamız kararlı adımlarla uygulanacak Ekonominin kalbi bugün İstanbul'da atacak! Şimşek ve Erkan JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacak TL mevduat faizi 13 puan düştü TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı