Fernando Santos Haberleri

Futbol kariyerine Benfica altyapısında başlayan Fernando Santos, Estoril'de profesyonel olup kariyeri boyunca takımının formasıyla 216 maça çıktı.

Sporculuk kariyerinin yanında elektronik ve haberleşme mühendisliği eğitimi alan Santos, Portekiz'in 3 büyük takımı Porto, Benfica ve Sporting Lizbon'da çeşitli dönemlerde teknik direktörlük yaptı.

Yunanistan'da AEK, PAOK ve Panathinaikos'u çalıştıran Fernando Santos, daha sonra Yunanistan, Portekiz ve Polonya milli takımlarında görev aldı.

Tecrübeli teknik adam, özellikle Portekiz milli takımıyla elde ettiği başarılarla dikkati çekti. Portekiz, Santos yönetiminde 2016 yılında Avrupa, 2019 yılında da Uluslar Ligi şampiyonluğuna ulaştı.

Fernando Santos, 7 Ocak 2024'te Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilmiştir.

Quaresma'dan Fernando Santos itirafı: "Beni Beşiktaş'a istedi" Beşiktaş, Fernando Santos'a ödenecek tazminat bedelini açıkladı Fernando Santos Beşiktaş'a veda etti Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez: "Beşiktaş bu şekilde top oynayamaz" Beşiktaş, Fernando Santos’la yollarını ayırdı Fernando Santos'tan istifa sorusuna yanıt Beşiktaş taraftarından Fernando Santos'a istifa çağrısı Fernando Santos'tan tek değişiklik Aboubakar 124 gün sonra ilk 11'de Fernando Santos'a 'Polonya' piyangosu Fernando Santos, Gedson Fernandes'le görüştü Fernando Santos, Beşiktaş'a çare olamadı Fernando Santos'tan istifa sorusuna yanıt Beşiktaş taraftarından futbolculara tepki Beşiktaş gol yollarında zorlanıyor Beşiktaş'ta Fernando Santos sorunu: Sürekli özür diliyor! "Beşiktaş taraftarından özür diliyorum" Fernando Santos: "Beşiktaş'ın hakkını yedirmem" Beşiktaş, Fernando Santos ile evinde ilk kez kaybetti Beşiktaş Teknik Direktörü Santos'tan Aboubakar açıklaması Fernando Santos'tan derbi açıklaması "Haklı bir galibiyet aldık, adil bir sonuç oldu" Fernando Santos 3 futbolcuyu kadroya almadı Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde 44 yıl sonra ilki yaşadı