Evlilik Hakkında Her Şey Haberleri - Sayfa 2

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı, MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. 

BBC yapımı, “The Split” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. 

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda bulunduğu dizide; Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY’İN KONUSU

Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana gelecek…

Evlilik Hakkında Her Şey yakında FOX TV’de…

Sevilen diziden ayrıldı! Veda paylaşımı dikkat çekti Türk televizyon tarihinde bir ilk! Fox’tan yeni dizisiyle ilgili bomba karar Sevilen diziden kötü haber! Ekranlara ara veriyor Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm İzle 23 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Destan reyting listelerinde kaçıncı sırada? Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey'e bomba transfer Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey’de Engin Hepileri sürprizi Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm İzle Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle Saatler kaldı! Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak? FOX'tan bomba dizi! Başrollerde ünlü isimler var