Erling Haaland Haberleri

Erling Braut Haaland 21 Temmuz 2000 tarihinde Leeds, İngiltere'de dünyaya gelmiş santrafor mevkiinde oynayan Norveçli millî futbolcudur. Premier League takımlarından Manchester City'de forma giymektedir. Dünyadaki en iyi genç futbolculardan biri olarak gösterilmektedir.

Futbolcu olan babası Alf-Inge Haaland'ın Leeds United'da oynadığı dönemde İngiltere'de doğduğu için İngiliz pasaportu da bulunan Haaland, Norveç millî takımını seçmiştir.

Pep Guardiola'nın Cole Palmer pişmanlığı Gülmekten yerlere yatıran Real Madrid - Manchester City maçı caps'leri Manchester City tek golle kazandı Manchester City Haaland'la güldü 2023'ün en iyi 10 futbolcusu belli oldu 2023'ün en golcü futbolcusu kim olacak? Ronaldo'nun tek rakibi var! FIFA Yılın Oyuncusu adayları belli oldu Haaland'ın isyanı caps'lere konu oldu Kadınlar seçti: İşte dünyanın en çekici 10 erkek sporcusu Mauro Icardi dünya yıldızlarını geride bıraktı Ballon d'Or ödül töreninde futbol dünyasının en iyi isimleri seçildi Dün gece Şampiyonlar Ligi'nin altını üstüne getiren 6 futbolcu Haaland Norveç tarihine geçti Haaland'ın menajerinden Real Madrid'e 'Gel, al' mesajı UEFA, yılın oyuncusu ve teknik direktörü adaylarını açıkladı Haaland'ı azarlayan Guardiola'ya tepki gösterdi Haaland oyundan çıktı, Norveç İskoçya'ya yıkıldı Haaland, hem gol kralı oldu hem kupayı kazandı Premier Lig'de yılın futbolcusu Haaland! Norveçli golcü Haaland'ın paylaştığı yemeğe yorum yağdı İngiltere'de yılın futbolcusu belli oldu Haaland'ın babasından Real Madrid taraftarına çirkin hareket Saçlarını açtı, bir rekoru daha ele geçirdi Haaland'ın neyi eksik?