Dolandırıcılık yöntemleri Haberleri - Sayfa 13

Sosyal medya üzerinden dolandırıcılık olayları gün be gün artıyor. Çeşitli bahaneler ile birlikte kart bilgileri çalınıyor, ödül kazandınız mesajlarıyla ön ödemeler yapılması isteniyor. İşte en çok kullanılan dolandırıcılık yöntemleri...

- KREDİ TUZAĞI

- SAHTE KURUM HESAPLARI

- KRİPTO VARLIK YATIRIM DOLANDIRICILIĞI

- SAHTE ARKADAŞ DOLANDIRICILIĞI

- PİYANGO DOLANDIRICILIĞI

- SAHTE SOSYAL MEDYA E-POSTALARI

- ÜCRETLİ ÜYELİK DOLANDIRICILIĞI

- DÜŞÜK FİYATLI SATIŞ DOLANDIRICILIĞI

Bu sayfa üzerinden Dolandırıcılık yöntemleri hakkında haberleri, videoları, açıklamaları ve son dakika gelişmeleri bulabilirsiniz.

"Yorum yaz para kazan" Dolandırıcıların son vurgunu! 'Richie Rich'in bir olayı daha ortaya çıktı Mükremin'in akılalmaz dramı: Yolda gördüğü kadının güzelliğine kandı, hayatı karardı Bir tıkla 7 günde 74 bin TL'si gitti: Boş anıma geldi, yoksa... Milyonluk banka vurguncusu 19 yıl sonra yakalandı İş vaadiyle kandırdı, trenleri saydırdı Film vaadiyle dolandırıldığını iddia etti, intihar girişiminde bulundu Telefonuna gelen mesajı açmasıyla hayatı karardı... "Sakın gelen mesajlar hemen tıklanmasın" Araç kiralamak istedi, hayatının şokunu yaşadı: Üzerine bir bardak suyunu iç! Daha neler göreceğiz? Devre mülk dolandırıcısından şoke eden röportaj! 'Tosuncuk kardeşler'den 300 milyon TL’lik vurgun! Otomobil, tapu, pahalı saat... 1 milyar liralık vurgun engellendi Adana'da 20 milyonluk devre mülk dolandırıcılığı Ev ararken dolandırıldı: Bir ev üç kişiye kiralandı! Dolandırıcılar, 'sabun paketleme' adı altında vurgun yaptı! Dolandırıcıların 'Bungalov' taktiği! Eski icra müdürünün hayatı telefonuna gelen mesajla bir anda karardı! Ünlü sanatçıya büyük tuzak! 1 milyon doları ellerine sayıp huzurevine gitti Evi için internet sitesine satılık ilanı verdi! Ardından eve gelen "kargo" yuvasından etti Kentte onun adını duyan sokağa döküldü, stüdyoda yer kalmadı! Müge Anlı da şaştı kaldı Emlak dolandırıcılığı: 5 bin liraya imza attığını sandı, 180 bin lira çıktı TOKİ'den sosyal konut projesine başvuranlara flaş uyarı Kiralık rezidans oyunu: Emlakçının hedefinde bakın kim vardı Sosyal medyadaki düşük faizli kredi reklamına tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!