Dolandırıcılık yöntemleri Haberleri

Sosyal medya üzerinden dolandırıcılık olayları gün be gün artıyor. Çeşitli bahaneler ile birlikte kart bilgileri çalınıyor, ödül kazandınız mesajlarıyla ön ödemeler yapılması isteniyor. İşte en çok kullanılan dolandırıcılık yöntemleri...

- KREDİ TUZAĞI

- SAHTE KURUM HESAPLARI

- KRİPTO VARLIK YATIRIM DOLANDIRICILIĞI

- SAHTE ARKADAŞ DOLANDIRICILIĞI

- PİYANGO DOLANDIRICILIĞI

- SAHTE SOSYAL MEDYA E-POSTALARI

- ÜCRETLİ ÜYELİK DOLANDIRICILIĞI

- DÜŞÜK FİYATLI SATIŞ DOLANDIRICILIĞI

Bu sayfa üzerinden Dolandırıcılık yöntemleri hakkında haberleri, videoları, açıklamaları ve son dakika gelişmeleri bulabilirsiniz.

'Doktorum' dedi, hurdacı çıktı! Evlilik isteyen kadının hayali yıkıldı: O benim annem yaşında... Sahte ilanlarla dolandırıcılık! 14 kişilik şebeke çökertildi Avrupa'da iş bulma vaadiyle dolandırıcılık Yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık! 19 şüpheli gözaltına alındı Evlenme vaadiyle dolandırıcılık Bir Seçil Erzan vakası daha! 205 milyon lira buhar oldu Şifa simsarları Bu numaralarla ilgili şikayet yağıyor: "Cayma bedeli" ödediğinizi sanıp dolandırılabilirsiniz! Şikayetvar açıkladı: Dolandırıcıların yeni yöntemi belli oldu! Sahte polislere villada baskın! Böyle yakalandılar Bankalar Birliği uyardı, uzmanı sebep ve neticeleriyle birlikte anlattı: "Sakın kullanmayın" Seçmen simsarları iş başında Binlerce kişi 100 milyon dolar dolandırıldı Kar payı vaadiyle dolandırıcılık! İki kuyumcu döviz ve altınlarla kayıplara karıştı "Ramazan" simsarları işbaşında İşte dolandırıcıların yeni hedefi! Bu kez de onlara göz diktiler Sistem açığından 27 milyon liralık vurgun! 33 şüpheli yakalandı Sistem açığından istifade ederek 27 milyon liralık vurgun yapan 14 kişi tutuklandı Emekli öğretmen dolandırıcı tuzağından polis sayesinde kurtuldu: "Beni hipnoz ettiler" Tunceli'de 'Banker Bilo' vurgunu! Mağdur sayısının artabilir Kargonuzu teslim alırken imza atmayı iki kere düşünün! Cennetten arsa vaadiyle vurgun! 80 milyon kişinin bilgileri 1 TL'ye satıldı! Günlük 200 bin lira kazanıyorlardı: Çarpıcı gerçekler o Seçil Erzan’ın arama geçmişi dehşete düşürdü: Hangi ilaç öldürür?