Disney Plus Haberleri - Sayfa 2

Disney+, önceki dönemlerde paylaştığı açıklamada platformun yayına başlayacağı tarihi kesin olarak açıklamasa da yakın bir tarihi işaret etti. Türkiye'de 10 yıl yayın yapma lisansı alan Disney Plus yayına bu yaz başlayacağını duyurdu. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içerikleri platformda yerini alacak.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE FİYATLARI NE KADAR?

Disney Plus, ABD'de aylık 6,99 ABD Doları veya yıllık 69,99 ABD Dolarıdır. Bu fiyat karşılığında, hizmetin birçok farklı tür ve ilgi alanını kapsayan tüm akış başlıklarına reklamsız erişim elde edersiniz.

DİSNEY PLUS'IN TARİHÇESİ

The Walt Disney Company'nin bölümü olan Walt Disney Direct-to-Consumer & International (Walt Disney Doğrudan & Uluslararası Tüketici) tarafından işletilen over-the-top (OTT) katılımlı talebe dayalı Amerikan video servisidir. Servis Amerika Birleşik Devletleri'nde 12 Kasım 2019 tarihinde faaliyete başladı.

İçerik olarak Walt Disney Stüdyoları ve Walt Disney Televizyonu'ndan filmler ve dizilere odaklanılıyor. Ek olarak Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic Ortaklıkları ile 20th Century Fox içeriği de dâhil olmak üzere mevcut ve yeni orijinal filmler ile televizyon dizilerini yayımlar.

Bu sayfa üzerinden Disney Plus (Disney+) ile ilgili tüm gelişmeler ve içerikleri okuyabilirsiniz...

Arayış dizisindeki 'soyunma' sahnesi olay oldu 'Ölümlü Dünya' hayranlarına müjde! 'Arayış'tan ilk fragman geldi 'Özür Dilerim' seyirci karşısına çıktı Disney Plus'tan deprem bölgesine 1 milyon dolarlık yardım Disney+, Netflix, Exxen, BluTV, Amazon Prime Video üyelik ücretleri ne kadar? Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü çıktı mı, nereden izlenecek? Şahan Gökbakar'dan bir ilk! Hayranları çok şaşıracak Recep İvedik 7'de büyük sürpriz! Filmde öyle birisi oynadı ki... 'Recep İvedik 7' Disney+ Türkiye'de yayında! Gülse Birsel'in 'Yılbaşı Gecesi'nden ilk fragman geldi Recep İvedik 7'nin ilk fragmanı Gülse Birsel'den heyecanlandıran paylaşım Atatürk dizisi rekor kırdı! Atatürk'ün çocukluğunu kim oynadı? Cumhuriyet'in 100. yılına özel! Atatürk dizisinden ilk fragman geldi Organize İşler dizi oluyor! Kadrosunda sürpriz isimler var Disney+ ve Gülse Birsel ‘Yılbaşı Gecesi’ kod adlı filmde buluşuyor! Herkes onu konuşuyor! Afişte var, dizide yok... Meğerse... 'Dünyayla Benim Aramda'dan ikinci tanıtım geldi Disney Plus'ın şifreleri: Verdiğiniz paraya değecek özellikler ve kullanımı Netflix Türkiye'den bomba 'Disney+ Türkiye' paylaşımı! Disney+ Türkiye galasından kareler! Tarkan geceye damga vurdu Disney Plus gecesinde şıklık yarışı: Ünlü oyuncu sınıfta kaldı Disney galasında ortalık karıştı: Can Yaman'ı protesto ettiler