Dinamo Kiev Haberleri

FK Dinamo Kiev Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 1927 yılında kurulmuş olan futbol kulübüdür. Ukrayna futbolunun en başarılı futbol kulübüdür.

1980'li yıllarda "Yüzyılın Takımı", "2000'li Yılların Takımı" olarak nitelendirilmişlerdir. SSCB döneminde de en çok kupa kazanan futbol takımıdır.

Bu sayfa üzerinden Dinamo Kiev takımı ile ilgili haberleri son dakika gelişmeleri bulabilirsiniz...

Arthur Masuaku'dan Lucescu'ya sert tepki CANLI BJK MAÇI İZLE! Dinamo Kiev Beşiktaş Konferans Ligi maçı canlı izle Beşiktaş'ın rakibi Dinamo Kiev ligde haftayı yenilgiyle kapattı Fenerbahçe lider olarak turladı! Lucescu'dan o sözlere yalanlama Jorge Jesus, Lucescu'dan sözünü sakınmadı: "Ona şöyle bir tavsiyede bulunayım" Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman? Avrupa Ligi 3. Ön Eleme 'Fenerbahçe Slovacko' maçı hangi kanalda? Fenerbahçe'ye şok: Stadyum kapatılabilir Bir kısım Fenerbahçe taraftarının 'Putin' tezahüratı dünya basınında Lucescu'dan "Vladimir Putin" tezahüratlarına protesto! Basın toplantısına katılmadı Emre Mor oyuna girdikten 32 dakika sonra kenara alındı Oyuna girdikten 13 dakika sonra eski takımı Fenerbahçe'yi yıktı! Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi'ne erken veda İsmail Yüksek kırmızı kart gördü, gözyaşlarına engel olamadı Uğur Dündar Dinamo Kiev karşılaşmasını Haber Global'e değerlendirdi Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman? 'Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı' Mircea Lucescu'dan rövanş maçı öncesi Fenerbahçe değerlendirmesi