Dağ keçisi Haberleri

Dağ keçisi, 9 türü içine alan bir cinstir. Evcil keçi diğer bir adıyla yaban keçisinin evcilleştirilmiş bir alt türüdür. Keçiler, geviş getiren hayvanlardır.

Bu hayvanların midesi 4 bölümden oluşur. Keçinin erkeği teke, kısır erkeği erkeç, dişisi keçi, yavrusu ise oğlak, bazı yörelerde 1 yaşına kadar çepiç olarak çağrılır.

Sarp kayalıkların usta tırmanışçıları Elazığ'da görüntülendi Erzincan'da halde görüntülendikleri anlar kamerada Kayalıklarda mahsur kalan keçiler böyle kurtarıldı Kurban Bayramı'ndan bu yana baktığı keçiyle dost oldu: "Her şeyi beraber yapıyoruz" Elazığ'da çengel boynuzlu dağ keçileri görüntülendi Dron kamerasına takıldılar: Zirveden köylere dağ keçileri Bacağından ameliyat edilen yaban keçisi tekrardan yürüyebilecek Görüntülendiklerini anlayan dağ keçileri hızlarıyla şaşırttı Erzincan'da bitkin halde buldu, yavru dağ keçisine bebeği gibi baktı Yer Erzurum: Dağ keçileri görüntülendi Adıyaman'da bir anda yüzlerce metrelik barajın ortasında ortaya çıktı! Karakoçan'ın "süsleri" kayaların usta tırmanıcıları: Hünerleriyle ağızları açık bırakıyorlar