Camdaki Kız Haberleri

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu Burcu Biricik, merakla beklenen dizide başrolde yer alacak.

Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik'in yanı sıra  Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız, trajik bir aşk hikayesini konu alıyor. 

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Kanal D'nin bir dizisinden daha final haberi geldi! 2 yıldır ekranlardaydı... Camdaki Kız final yaptı! Başrol oyuncuları böyle veda etti Camdaki Kız dizisinde olay sahne! Laz Kızı, Hayri'yi kalbinden bıçakladı Camdaki Kız ekibi final yemeği buluştu! İşte o kareler... Dizi dünyasında kara bulutlar hakim! Bu 6 dizi teker teker final yapacak Camdaki Kız'ın kaderini belirleyecek! 'Laz Kızı' diziye dahil oluyor Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri belli oldu Camdaki Kız 71. Bölüm Full İzle Diziler ne zaman başlayacak? 4 dizi için tarih netleşti Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş için karar verildi! Yeni bölümleri geliyor 2022 yılında en çok izlenen 10 Türk dizisi belli oldu! Camdaki Kız'a veda eder etmez o diziyle anlaştı O dizimiz 'Acı Kaybımız' diyerek duyurdu! '29 Aralık'ta vefat etti' Babası ortaya çıkıyor! Dengeleri baştan aşağı değiştirecek 'Camdaki Kız'da sürpriz ayrılık... Usta oyuncu veda etti Üç dizide de yer aldı! O isimin son durağı Yalı Çapkını! Camdaki Kız'dan ayrılan ayrılana… Tam 3 oyuncu veda ediyor! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik yeni dizisini duyurdu! İddialı projeyle geri dönüyor Camdaki Kız gerçekte kimin, hangi ailenin hikayesi? Gülseren Budayıcıoğlu yanıtladı Camdaki Kız'da bir ayrılık daha... Usta oyuncu diziden ayrılıyor Camdaki Kız'da çok konuşulacak ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! O da ünlü çıktı Camdaki Kız'dan ayrılan Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu Issız Adam, Camdaki Kız'da