Barış Murat Yağcı Haberleri

21 Ocak 1991'de İzmir'de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, şu an 29 yaşında. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Yağcı, ardından Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam etti.

Basketbola İzmirspor'da başlayan Yağcı, 12 yaşındayken Efes Pilsen'e transfer oldu. Uzun yıllar profesyonel olarak basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, aşil tendonundan sakatlandıktan sonra basketbola veda etti. 

Boyu 1.92 olan 29 yaşındaki yarışmacı, 2011'de Best Model'e katıldı ve 'Best Fotomodel' seçildi. Genç kızların Zac Efron'a benzettiği Yağcı, yarışma sonrası Milano, Brezilya ve ardından da İsviçre'de modellik yaptı. Yurt dışından döndükten sonra bir dönem garsonluk da yapan Yağcı'nın hayatı menajeri Selim Akar değişmiş. Akar sayesinde oyunculuğa adım atan Barış Murat Yağcı, ilk olarak 'Kocamın Ailesi'nde rol aldı. Daha sonra 'Kiralık Aşk' dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak 'Şevkat Yerimdar' dizisinde "Bora" karakterini canlandırdı.

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020'nin iddialı yarışmacılarından biri. Survivor 2020'nin şampiyon adayı olarak gösterilen Barış Murat Yağcı, 8 defa üst üste elde ettiği SMS birinciliğiyle Survivor'da bir ilke imza attı.

Barış Murat Yağcı'dan sevenlerini üzen açıklama Kirli tırnakları olay yarattı! Bu ilk değilmiş... Aradığı aşkı buldu! Survivor Nisa'dan olay yaratan sözler! "Kadınları döven adam..." Survivor Barış'ın isteği Acun Ilıcalı'yı şoke etti: İstersen kararını ertele Nisa gözyaşlarıyla itiraf etti: Hayatının en kötü 1 yılıydı Survivor'da bir ilk! Acun Ilıcalı açıkladı, yarışmacıları korku sardı Köpek taklidi yapan Barış Murat Yağcı'ya mahkemeden kötü haber "Açık kapım yok" demişti... Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı itirafı! Survivor Barış Murat Yağcı'nın baba acısı Acun Ilıcalı'dan beklenmeyen hareket! O isimleri sildi "Sevgiline ismiyle hitap ediyorsan sıkıntı vardır" Nisan Bölükbaşı'dan şaşırtan evlilik şartı Barış Murat Yağcı'dan hayranlarına şarkı müjdesi İstiklal Caddesinde evlenme teklifi! Barış Murat Yağcı'dan hayranlarına müjde Barış Murat Yağcı aşkını ilan etti Barış ve Nisa'nın görüntülerini böyle tiye aldılar Eski sevgilisi Patea hamile olduğunu duyurdu! Survivor Barış Murat Yağcı müjdeyi verdi! Emre Aşık'ın yeni ifadesi şoke etti Survivor 2020 yarışmacıları arasında sular durulmuyor Şok iddia! Karantinadan mı kaçtılar? Barış, Nisa'yı babasıyla tanıştırdı