Barış Alper Yılmaz Haberleri

Barış Alper Yılmaz 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize'de dünyaya gelmiş Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Türk millî futbolcudur.

Futbola Rize İl Özel İdarespor altyapısında başlayan Yılmaz, 2017'de Ankara Demirspor'a transfer oldu. Üç yıl yedek olarak düzenli bir şekilde süre bulmasının ardından bedelsiz olarak Ankara Keçiörengücü'ne transfer olarak daha düzenli bir kariyere başladı.

2021-22 sezonunun başında Galatasaray'a transfer olmasıyla ilk defa Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydi. 2022-23'te ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı ve ertesi sezon çeşitli mevkilerde daha sık süre bulmaya başlarken ilk defa UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı buldu.

Barış Alper Yılmaz'dan Kerem Aktürkoğlu'na veda mesajı Kritik maç öncesi merak ediliyordu kadro belli oldu! Barış Alper Yılmaz oynayacak mı? Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz açıklaması Barış Alper'in horon performansı sosyal medyayı salladı Galatasaray - Parma maçında Barış Alper Yılmaz ilk 11'de Adı Barış Alper Yılmaz'la anılan Şeyma Subaşı'dan itiraf Barış Alper Yılmaz'a 3 büyük ligden talip var 17 yaşındaki Lamine Yamal 120 milyon euro piyasa değerine ulaştı! Galatasaray'dan Barış Alper açıklaması İngiliz Guardian'dan Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz analizi Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın gündeminde Barış Alper Yılmaz, performansı ile Rizelileri gururlandırıyor Barış Alper Yılmaz: Bu jenerasyon çok iyi