Avusturya Haberleri

Avusturya, ya da resmî adıyla Avusturya Cumhuriyeti, Orta Avrupa'da denize kıyısı olmayan, dokuz eyaletten oluşan ülke. Batıda Lihtenştayn ve İsviçre, güneyde İtalya ve Slovenya, doğuda Macaristan ve Slovakya, kuzeyde ise Almanya ve Çek Cumhuriyeti ile komşudur.

Avusturya'nın yüzölçümü 83.879 km2dir ve yaklaşık 9 milyonluk bir nüfusa sahiptir. Avusturya Almancası ülkenin resmi dili olsa da, birçok Avusturyalı gayri resmi olarak çeşitli Bavyera lehçelerinde konuşmaktadır.

Salzburg'un yeni teknik direktörü Liverpool'dan geliyor Dövme ile ilgili çarpıcı veri! Son 5 yılda 1 milyondan fazla... 'Asrın sapığı' Josef Fritzl serbest mi kalıyor? Bira Partisi parlamento seçimlerine katılacak Salzburg'a Türk teknik direktör! Onur Cinel resmen imzayı attı Avusturya Havayolları Tahran uçuşlarını 6 gün durdurdu Avusturya'da çığ düşmesi sonucunda 3 turist öldü Avrupa'nın çöküşü eserlerinde gizli Avusturya Milli Takımı Teknik Direktörü Rangnick: Çok dikkat çekici bir sonuç elde ettik Viyana'da kabus gibi bir gece Vincenzo Montella'dan 9 değişiklik Avusturya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hamit Altıntop, Viyana’da Türk taraftarlarla buluştu "Montella'nın gelişinin ardından Türkiye daha hücumcu" Türkiye ile Avusturya 17. randevuda A Milli Takım 624. maçına çıkacak "Çok iddialı konuşmayı sevmem ama..." Slovakya-Avusturya maçında tarihi an! A Milli Takım, Avusturya maçı hazırlıklarına başladı Avusturya-Türkiye karşılaşmasının hakemi açıklandı Dünyanın en iyi yemek şehirleri açıklandı! Türkiye'den bir şehir ilk 10'a girdi Genelevi bastı, dehşet saçtı: Kadınları bıçaklayarak öldürdü A Milli takım Macaristan ve Avusturya ile hazırlık maçı oynayacak Avusturya’dan kritik rapor: AB-Rusya savaşı riskin “yüksek” olduğu belirtildi