Arka Sokaklar Haberleri

Arka Sokaklar, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başladı. Ekranların en uzun soluklu projelerinden biri olan Arka Sokaklar, 15. sezonu ile seyirci karşısına çıkıyor. 

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ KONUSU

Arka Sokaklar’da, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır.

Dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta oyuncular yer alıyor. Arka Sokaklar her cuma saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Arka Sokaklar 673. bölüm izle Arka Sokaklar’dan bir güzel haber daha! Mekanın sahipleri geri geldi Arka Sokaklar 672. bölüm izle İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Sürpriz isim kadroya katıldı Mesut Komiser geri mi geliyor? Arka Sokaklar 671. bölüm izle Arka Sokaklar bu hafta yok mu? Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Arka Sokaklar bu hafta yok mu? Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Arka Sokaklar 670. bölüm izle Arka Sokaklar 669. bölüm izle Arka Sokaklar 668. bölüm izle Arka Sokaklar 667. bölüm izle Arka Sokaklar 666. bölüm izle Arka Sokaklar 665. bölüm izle Arka Sokaklar 664. bölüm izle Arka Sokaklar 663. bölüm izle Arka Sokaklar deprem bölgesinde! Adalet Bakanı'ndan Arka Sokaklar dizisine tepki: Soruşturulacak 10 yıllık evlilik bitiyor... Arka Sokaklar'ın yıldızı boşanıyor Şevket Çoruh'un yeni dizisi belli oldu! Arka Sokaklar'a dönmesi bekleniyordu Arka Sokaklar'ın yeni sezon yayın tarihi belli oldu Arka Sokaklar dizisi 18. sezonuyla ekrana dönüyor! İlk fragman yayınlandı Arka Sokaklar'ın Volkan'ı Boğaç Aksoy aşkını ilan etti Zafer Ergin'den 'Arka Sokaklar' müjdesi! Tarih verdi