Amerika Birleşik Devletleri Haberleri - Sayfa 3

Amerika Birleşik Devletleri ya da resmî olmayan ismiyle Amerika, orta Kuzey Amerika'da, Kanada ve Meksika arasında bulunan, elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan, federal anayasal cumhuriyet ile yönetilen bir ülkedir.

Dünya'nın 9,8 milyon km2 yüz ölçümü ile karasal alan bakımından dördüncü, toplam alan bakımındansa üçüncü ya da dördüncü en büyük ülkesi ve 331 milyonu aşan nüfusu ile de en kalabalık üçüncü ülkesidir.

Ülkenin başkenti aynı zamanda federal bölgesi olan Washington, DC'dir ve en kalabalık şehri New York'tur.

Soylu: Suriye ve Irak'ı, Amerika ve Avrupa'nın elinden kurtaracağız Swift ne demek? Swift ne anlama gelir? İsrail Başbakanı'nın kulağına ne fısıldadı? Amerikalıların güldüren dönel kavşak çilesi Kalp nakli olan küçük çocuk ameliyata dans ederek girdi Otoyola saçılan dolarları toplamak için birbirleriyle yarıştılar Biden'dan ilkokul çocuklarına gazeteci şakası Beyaz Saray, Kennedy suikastına ilişkin belgeleri yayımlayacak 700 bin lira harcayarak "Ejderha" olmuştu! Bir kez daha şoke etti Sürpriz görüşmenin perde arkası... Açıklandı, Avrupa'nın en kalabalık şehri İstanbul olacak 7 aylık tedaviye şoke eden fatura! Oscar Ödülleri'nin mekanı tren istasyonu Film gibi olay: 52 yıl sonra bir araya geldiler Mafya lideri Peter Gotti hayatını kaybetti Komşusunu öldürüp kalbini ailesine yedirdi! Turistin ayakkabısını yutunca ameliyata alındı! Yaşlı kılığına girerek aşı olmak istediler Trump 'Zengin ülke' diyerek daha fazla para istemişti Mike Pompeo, İstanbul'a geldi Donald Trump İlham Aliyev'e mektup yazdı