Ali Yerlikaya Haberleri - Sayfa 22

Ali Yerlikaya 11 Ekim 1968 tarihinde Konya'da dünyaya gelmiş Türk bürokrat ve Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı.

19 Şubat 2015 tarihli valiler kararnamesi ile Gaziantep valiliğine atanmıştır. 27 Ekim 2018'de İstanbul valiliğine atandı.

Yüksek Seçim Kurulunun 2019 Türkiye yerel seçimleri itirazlarını değerlendirmesi sonucu İstanbul seçimlerini iptal etmesi nedeniyle 7 Mayıs 2019'da vekâleten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilmiş, 27 Haziran'da görevden ayrıldı. 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede İçişleri Bakanı oldu.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir suç örgütü daha çökertildi! YÖK ve İçişleri Bakanlığı'ndan 'uluslararası öğrenciler' için iş birliği protokolü 82 organizatör ve 1222 düzensiz göçmen yakalandı Sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden 79 kişiye işlem! "Sarallar" organize suç örgütü çökertildi Kara para dosyası... Herkesin merak ettiği sorular Liberya bandıralı gemide yaklaşık 52 kilo kokain ele geçirildi 81 ilde Çember Operasyonları: 5 bin 309 firari yakalandı Kahramanlar operasyonu: 12 ilde 42 mağara, sığınak ve depo imha edildi Bakan Yerlikaya'dan vatandaşlara çağrı: Onları ihbar edin Dritan Rexhepi, İstanbul'da yakalandı Bakan Yerlikaya'dan 10 Kasım videosu: O’nun hayatındaki diğer 10 Kasım’lar? Neredeydi? Bakan Yerlikaya: Jandarmanın, polisin giremeyeceği sokak, açamayacağı kapı yok Bakan Yerlikaya duyurdu! Narkogüç operasyonları kapsamında bir örgüt daha çökertildi Bakan Yerlikaya, Türk vatandaşlığını kazanan Suriyeli sayısını açıkladı  Yerlikaya'dan depremzedeler için hazırlanan Türkiye Tek Yürek Kampanyası ile ilgili açıklama İçişleri Bakanı Yerlikaya, Türkiye'deki Suriyeli sayısını açıkladı Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Sibergöz' operasyonunda 43 gözaltı! 66 ilde Mercek Operasyonu: 715 kişi gözaltına alındı 'Comanchero' suç örgütü operasyonu: 18 şüpheli tutuklandı 77 ilde 28 bin 314 personelle Mengene Operasyonu yapıldı 8 ilde teröristlere ait 21 mağara ve sığınak imha edildi Comanchero suç örgütünün yöneticileri İstanbul'da yakalandı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama Bakan Yerlikaya paylaştığı video ile isyan etti