Ali Yerlikaya Haberleri - Sayfa 19

Ali Yerlikaya 11 Ekim 1968 tarihinde Konya'da dünyaya gelmiş Türk bürokrat ve Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı.

19 Şubat 2015 tarihli valiler kararnamesi ile Gaziantep valiliğine atanmıştır. 27 Ekim 2018'de İstanbul valiliğine atandı.

Yüksek Seçim Kurulunun 2019 Türkiye yerel seçimleri itirazlarını değerlendirmesi sonucu İstanbul seçimlerini iptal etmesi nedeniyle 7 Mayıs 2019'da vekâleten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilmiş, 27 Haziran'da görevden ayrıldı. 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede İçişleri Bakanı oldu.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 bölgesel organize suç örgütü daha çökertildi 18 ülke tarafından "Kırmızı Bülten" ve "Difüzyon Mesajı" ile aranan 56 kişi yakalandı 'Şahinler' organize suç örgütü çökertildi! Elebaşı ve 14 kişi yakalandı İstanbul, Ankara ve İzmir'de 'Kalkan 6' operasyonu Bakan Yerlikaya: 1510 düzensiz göçmen yakalandı Mardin'de biri yeşil, biri gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Bakan Yerlikaya yılbaşı tedbirlerini açıkladı 37 ilde DEAŞ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu: 187 ton alkole el konuldu 445 aktif emniyet mensubu FETÖ'den açığa alındı 'Fergio House' hesabını kullanan 19 şüpheli yakalandı Uyuşturucuyla mücadele! 41 ilde 418 gözaltı Eric Schroeder de 'kafes'e girdi! İşte operasyonun detayları Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı 32 ilde terör örgütüne eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tır sürücüsünü rehin alıp Bakan Yerlikaya'nın ikna ettiği şüpheli, tutuklandı Bakan Yerlikaya: Türk ordusuna hakaret edenler adli makamlara sevk edildi Sosyal medya üzerinden Türk ordusuna hakaret eden kişi yakalandı 10 ilde 58 mağara, sığınak ve depo imha edildi 81 ilde yasa dışı tütün mamulü üretimi ve satışı yapanlara yönelik eş zamanlı operasyon İstanbul merkezli 13 ilde suç örgütü operasyonu: 93 şüpheli yakalandı 2023 raporu açıklandı: İşte dijital basında en çok yer alan kişi ve olaylar 3 organize suç örgütü elebaşı Kafes-21 operasyonlarıyla yakalandı