Türk kahveniz köpürmediyse siz de bu hatayı yapıyor olabilirsiniz! Türk kahvesini köpürtmek için bu şekilde pişirmek gerekiyormuş

Kültürümüzün mihenk taşlarından biri olan Türk kahvesi sabahtan akşama yılın her günü ve her saati içilebilen bir içecektir. farkı anlarda farklı sunumlar ile karşımıza çıksa da Türk kahvesinin hazırlanışı gelenekseldir. Bu yöntemi uygulayarak bol köpüklü kahveler hazırlayabilirsiniz.

Son Güncelleme:

Türk mutfak kültürünün vazgeçilmezleri arasında bulunan Türk kahvesinin pişirilmesi konusunda bir hassasiyet bulunuyor. Daha lezzetli ve daha köpüklü Türk kahvesi hazırlamak için bazı altın değerindeki tüyoları bilmek gerekiyor. Doğru pişirme yöntemi ile Türk kahvesi adeta sabun gibi köpürüyor. 

Eğer n yapsanız da hazırladığınız kahve yeterince köpüklü olmuyorsa o halde bu yöntemi deneyebilirsiniz. İşte Türk kahvesinin lezzetine lezzet katarken bol köpüklü pişmesini sağlayan püf noktası: