Market hırsızı önce kameralara sonra polise yakalandı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir markete giren maskeli hırsız, 15 bin lira değerinde sigara ve 4 bin lira çaldı. Hırsızlık anı anbean kameralara yansırken, yakalanan hırsız tutuklandı.

Son Güncelleme:

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Çınarlı Mahallesinde maskeli bir şahıs, demir kesme makası ile girdiği markette 15 bin lira değerinde sigara ve 4 bin civarında para aldı. Çalıntı para ve malzemelerle marketten çıkan şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı. Fiziki yapısı ve detaylı kamera kayıtları incelenmesi neticesinde kimliği belirlenen şahıs polis ekiplerince yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca işyerinden çalınan sigaralar şahıstan ele geçirilerek müştekiye teslim edildi.

Kaynak: İHA

Tokat'ta şaşırtan olay: Toprak kayması sandığı olayı dron gün yüzüne çıkardı Adana'yı 'süper hücre' vurdu: Cadde ve sokaklar göle döndü Kapadokya'da ilginç anlar! Sıcak hava balonu otomobile çarptı Engelli adamın engelli can dostu Avcılar'da metrobüsün kaza yaptığı anlar kamerada Dolu ve tipi onlar için engel olmadı! Hakkarili dağcılar zirve yaptı