Engelli adamın engelli can dostu

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan bedensel engelli 65 yaşındaki Ahmet Güney, oğlunun yavruyken kedi saldırısından kurtardığı ayağı sakat güvercin "Paşa"yı yanından ayırmıyor.

Son Güncelleme:

Onunla yatıyor, onunla kalkıyor. Ayağı sakat güvercin "Paşa" tek bacağını kaybeden işçiye yoldaş oldu. Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan Ahmet Güney, devlet demiryollarında çalıştığı dönemde iş kazası sonucu sol bacağını kaybetti.

Protez bacakla yürümeye başlayan Güney'in hayatına yaklaşık 5 yıl önce oğlunun bir kedinin saldırısından kurtardığı paçalı güvercin girdi. Ayağı sakatlanan güvercini sahiplenen ve "Paşa" adını veren Güney evde de dışarıda da "Paşa"yı yanından ayırmıyor.

Tokat'ta şaşırtan olay: Toprak kayması sandığı olayı dron gün yüzüne çıkardı Adana'yı 'süper hücre' vurdu: Cadde ve sokaklar göle döndü Kapadokya'da ilginç anlar! Sıcak hava balonu otomobile çarptı Avcılar'da metrobüsün kaza yaptığı anlar kamerada Dolu ve tipi onlar için engel olmadı! Hakkarili dağcılar zirve yaptı Drift atarken bekçilerden kaçtı, cezadan kaçamadı