Tarım ve Orman Bakanlığı tek tek açıkladı! İşte ürünlerinde sahtecilik yapan firmalar: Aralarında devler var

ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (AFYONKARAHİSAR ORTAÇ): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı eti tespit edildi.

ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (YUSUF BEYOĞLU AFYONKARAHİSAR): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.

FAM ET VE ET ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (AFYONKARAHİSAR YÖREOĞLU): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.

FAM ET VE ET ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (AFYONKARAHİSAR YÖREOĞLU KANGAL): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi. Et ve Et Ürünleri

MUSTAFA YÜKSEL: Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.

OKŞAR ET VE ET ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ (AFYONKARAHİSAR DEĞİŞİM): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Sakatat (baş Eti) Tespit edildi.

ORTAÇ ET VE GIDA ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. (AFYON DUYGUM): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.

ORTAKLAR GIDA KATKI MAD. VE BAHARAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. (AFYONKARAHİSAR MERTGENÇ): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı eti tespit edildi.

ÖZELLER ENTEGRE ET TESİSLERİ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (AFYON ZAFER SEÇKİN): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.