Tarım ve Orman Bakanlığı tek tek açıkladı! İşte ürünlerinde sahtecilik yapan firmalar: Aralarında devler var

BOLU

AKDAŞ ET ÜRÜNLERİ GIDA HAYVANCILIK İNŞAAT EMLAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (SAĞLAM ET): Isıl İşlem Görmüş Sucukta Tek Tırnaklı et tespit edildi.

MANİSA

CAFER YÖNTEM (KASAP CAFER): Kasap Köftede Sakatat (kalp) tespit edildi.

AFYONKARAHİSAR

ÇİMÖRSAN İNŞAAT GIDA TARIM TURİZM MADENCİLİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. (AFYON GÜLEN ÇAĞDAŞ): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.

EGEMEN SUCUKLARI OSMAN DURSUN-OĞUZHAN DURSUN (AFYON EGEMEN): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.

ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (AFYON BOLAT SUCUKLARI): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı et tespit edildi.

ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (AFYON BOLAT SUCUKLARI): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı eti tespit edildi.

ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (AFYON KEYF-İ SUCUK): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı eti tespit edildi.

ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (AFYONKARAHİSAR CEYLANER SUCUKLARI): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı Eti tespit edildi.

ERTÜRK ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA VE GIDA KATKI MADDELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (AFYONKARAHİSAR ORTAÇ): Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucukta Mekanik Ayrılmış Kanatlı eti tespit edildi.