Şekerlerini horoz gibi öterek satan amca ilgi odağı oldu

Sivas'ta yaşayan 68 yaşındaki Celal Coşkun, Ramazan ayına özgü lezzetlerden biri olan horoz şekerini satmak için adeta horoz gibi öterek dikkatleri üzerine çekiyor.

Son Güncelleme:

Sivas’ta Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Horoz şekeri, tezgahlarda yerini aldı. Ramazan ayının coşkusunu ve bereketini simgeleyen bu şeker özellikle çocuklar tarafından oldukça seviliyor.

Kentte, yıllardır seyyar satıcılık yapan Celal Coşkun, Ramazan ayında sadece horoz şekeri satıyor. Satışlarını artırmak için ilginç bir yönteme başvuran Coşkun, adeta horoz gibi öterek vatandaşların dikkatini üzerine çekiyor. Bu sayede daha fazla horoz şekeri satmayı hedefleyen Coşkun, hem müşterilerini mutlu ediyor hem de Ramazan geleneğini yaşatıyor.

TEKNOFEST Adana, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşlarıyla başladı 14 gündür hapşıran kadın Ankara'ya sevk edildi Ruhsatsız silaha hapis cezası geliyor Osmaniye'de kaybolan kedi 60 bin TL ödülle aranıyordu, kedi ayağına balık pişirirken geldi İsrail’e giden füzeler Türkiye’nin en güneyinde görüldü Klarneti alev aldı, kendini de yaktı! O anlar sosyal medyada gündem oldu