Portakalı kabuğuyla birlikte tarçına bulayıp yedi! Üstüne de bir bardak su içti! Şimdi ondan mutlusu yok!

Sağlıklı yapısı ile C vitamini deposu olan portakalı tüketmenin birden fazla yolu bulunuyor. Bu alternatif portakal tüketimlerinden biri ise portakalın kabuğuyla beraber kesilmesi ve tarçına bulanması. Tarçınlı portakalın ne işe yaradığını öğrendiğinizde hemen denemek isteyeceksiniz.

Son Güncelleme:

Portakalın sağlıklı vitamin ve bileşen yapısı kış aylarında düzenli tüketilmesi gereken meyveler arasında olmasını sağlıyor. Başlı başına bir sağlık deposu olan portakal içerdiği C vitamini sayesinde bağışıklığı güçlendiriyor. 

Bunun yanı sıra portakalın bazı alternatif tüketimleri de bulunuyor. Bu alternatif tüketimler ise farklı faydalarından yararlanabilmek mümkün hale geliyor. Portakalın kabuğunu soymadan tarçına buladığınızda ise etkileri şaşırtıcı oluyor. Sağlıklı yapısı sayesinde tüketimi yaygın olan portakalın son yıllarda popüler hale gelen tüketimlerinden tarçınlı portakalı denediğinizde işte şu faydası açığa çıkıyor: