Polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, yakalanınca özür diledi

Bursa'da alkollü direksiyon başına geçen sürücü, kullandığı otomobili uygulama noktasındaki polis ekiplerinin üzerine sürdü. Yakalanınca polis ekiplerinden özür dileyen sürücü, "Aracı aslında ekiplerin üzerine sürmek istemedim. Kaçmak için şansımı denedim. Hata yaptım. Cezayı hakettim" dedi.

Son Güncelleme:

'Üzerinize sürmek istemedim'

Alkolmetreyi üfledikten sonra gazeteciler ile konuşan alkollü sürücü, "Aracı aslında ekiplerin üzerine sürmek istemedim. Kaçmak için şansımı denedim, hata yaptım. Cezayı hakettim' dedi.
Sürücüye, alkollü araç kullanmaktan ve dur ikazına uymamaktan cezai işlem uygulanırken, 6 ay önce de ehliyetine alkollü araç kullanmaktan el konulduğu ortaya çıktı.

Maymunun hassasiyeti izlenme rekoru kırdı: Yavru kediyi koruyup kolladı, kimselere vermedi Almanya'da kuyumcuya giren silahlı hırsızı yumrukları ile etkisiz hale getiren Türk Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda İstanbul Boğazı'nda dev Türk bayrağı açıldı Bayburt'ta kendi yemeyip yavrularına yiyecek götüren anne kediye her gün et hazırlayan kasap Deniz yatağında uykuya daldı, 2 mil ötede görenler şaşırdı Kaldırımda oturan kadını saçından tutarak sürüklemeye çalıştılar