Deniz yatağında uykuya daldı, 2 mil ötede görenler şaşırdı

Saros Körfezi'nde güneşlenmek için deniz yatağında uyuyan vatandaş, karayelin etkisiyle 2 mil açığa sürüklenirken yakınlarının haber vermesi üzenine tekneyle kurtarıldı.

Son Güncelleme:

Tatil için Edirne'nin Keşan ilçesi bağlı Yayla köyü sahilindeki tesise gelen 5 arkadaş, kumların üzeninde uzanırken yanlarında bulunan bir arkadaşları deniz yatağında uyuyakaldı. Karayelin de etkisiyle 2 mil açığa sürüklen genci göremeyen arkadaşları yardım istedi.

Tesis işletmecisi Mustafa Altunhan ve yakınları, tekneyle denize açılarak kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta deniz yatağının üzerinde halen uyumakta olan tatilciye ulaştı.

Deniz yatağında uyumaya devam eden kişi, yakınlarının kendisine seslenmesi üzerine uyandı. Uyandırıldıktan sonra tekneye alınan tatilci, daha sonra kıyıya götürüldü. Açığa sürüklenme ve kurtarılma anı ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebeğin cenazesinde gözyaşları sel oldu Kendisini takip eden avcıya verdiği dersle izlenme rekoru kıran geyiğin görüntüleri viral oldu Köyün ortasında dans eden yılanlar ilgi odağı oldu Her sabah saksafon dinlemeye gelen sincabın görüntüleri izlenme rekoru kırdı Bingöl'de kurt sürüsü, böyle görüntülendi Ağrı Dağı bulutların içindeki görüntüsü ile kayıtlara geçti