Özgür Özel taraftarları parti içi muhalifleri eleştirdi: "CHP kaybetsin diye çalışan haindir"

CHP'de Özgür Özel taraftarları parti içi muhalefete yüklendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, partide farklı fikirler ifade edenlerin trolleşmiş olduğunu söyledi, hainlikle suçladı.

Son Güncelleme:

CHP’de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı değişim bayrağı açarak yeni yönetime seçilen Özgür Özel taraftarları, parti içi muhalifleri eleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP’de farklı fikirler ifade edenlerin trolleşmiş olduğunu söyledi.

Burhanettin Bulut, CHP muhabirleriyle kahvaltıda bir araya geldi, soruları yanıtladı. Parti içi muhaliflere sert ifadeler kullanan Bulut, "Partide farklı fikirler ifade edenler var ama dikkat edin farklı fikirler ifade edenler neredeyse trolleşmiş durumda. Seçim dönemine girilmiş bir süreçte bazı arkadaşlarımızın yaptığı muhalefet değil parti içi kötülük. Aslında memlekete kötülüğü yapıyorlar. Birkaç isim sosyal medya üzerinden akla ziyan iftiralar attılar. Parti içi muhalefet yok parti içi kötülük var" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun partiden ayrılıp parti kuracağı iddiaları vardı. Bulut bu iddialara da yanıt verdi. Genel merkezin belediye başkanlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştığını söyledi.

"PARTİDEN AYRILANLARIN FİNALLERİ KÖTÜ OLACAK"

CHP’de büyük krizlerin ardından belediye başkan adayları belirlenmişti. Aday gösterilmeyen bazı isimler istifa ederek başka partilere gitmişti. Bulut o isimleri de hedef aldı. "İnsanlar belediye başkanı olunca ölünceye kadar belediye başkanı ölünceye kadar milletvekili kalacaklarını zannediyorlar. Bu arkadaşların büyük çoğunluğu bulundukları konumları, itibarlarını bu parti üzerinden almış isimlerdir. Eğer ısrarla aday olmaya devam ederlerse finalleri kötü olacak" açıklamasında bulundu.

İstanbul'da klasik manzara: Yoğunluk yüzde 70'i aştı Klasik otomobil tutkunları prostat kanseri farkındalığı için buluştu Şehrin göbeğinde attığı drift pahalıya patladı Tekirdağ il genelinde operasyon: 174 kişi yakalandı Minibüs sürücüsünden otomobil sürücüsüne halatlı tehdit Düğün konvoyu dehşeti: Cep telefonu kamerasına yansıdı