MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız: Milletimizin 14 Mayıs'ta atacağı tokat ABD'den değil, Mars'tan duyulacaktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, YSK'da Recep Tayyip Erdoğan için yapılan adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, "Aziz Türk Milleti Kandil yapılanmasına 14 Mayıs'ta cevabı verecek ve attığı tokat ABD'den değil, Mars'tan duyulacaktır" dedi.

Son Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP'nin adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu duyurdu. Yıldız, YSK önünde başvurunun ardından açıklamalarda bulundu:

Yıldız'ın açıklamaları şöyle:

YSK'ya başvuruyu yaptık. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın adayıdır. Cumhur İttifakı 15 Temmuz hain darbe girişiminde kendiliğinden kurulmuştur. Türkiye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki bir duruş ve tarihi bir birlikteliktir Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakı Türkiye'yi ilelebet yaşatma iradesidir. Türkiye'ye saldırılar karşısında ortak duruş ortaya koymaya ve uluslararası operasyonlara yönelik her türlü faaliyetin karşısında yer almaya kararlıdır. Aziz Türk Milleti Kandil yapılanmasına 14 Mayıs'ta cevabı verecek ve attığı tokat ABD'den değil, Mars'tan duyulacaktır. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Kaynak: Haber Global TV

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi