İstanbul – Tekirdağ yolunu dumanlar kapladı! Sürücülerin zor anları kamerada

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde çıkan yangında buğday, kanola, otluk ve anız alan yandı. İstanbul – Tekirdağ yoluna da sıçrayan yangın sürücülere zor anlar yaşattı.

Son Güncelleme:

Yangın, Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Çeşmeli Mahallesi mevkiindeki bir buğday tarlasında meydana geldi. Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangın, rüzgarında etkisiyle büyüyerek yayıldı. Otluk alana da yayılan yangın nedeniyle İstanbul - Tekirdağ yolu adeta dumanla kaplanırken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri söndürme çalışması başlattı.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu otluk ve anız alandaki yangın söndürülerek, soğutma çalışması yapıldı. Yangında 15 dönüm buğday, 15 dönüm kanola ve 20 dönüm anız ve otluk alan kül oldu.

Kaynak: İHA

Yoldan geçen köpek kavga eden kedilere müdahale etti: "Asayişi bozmayın" Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ankara'da: Bir yılda 4'üncü görüşme Mayıs ayında yağan kar Muş'ta ulaşımın aksamasına neden oldu Avrasya Tüneli'nde tek tekerlek şovunun sonu cezayla bitti Rakibinden kaçan boğa hakemin üzerinden geçti: O anlar kamerada Kocaeli'de mayıs ayında kar sürprizi