İslam Memiş gram altın için rakamla uyardı: Görünce sakın bozdurmayın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe karşı yatırımcıları zarar etmemeleri yönünde uyardı. İslam Memiş gram altın için bir rakam vererek, 'Sakın görünce bozdurmayın' dedi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son Youtube videosunda gram altın, ons altın, dolar - euro TL kurları, gümüş fiyatlarıyla ilgili analizlerini paylaştı. İslam Memiş, özellikle elinde gram altın bulunanları uyarırken, aralık ayı sonrası yol haritasını paylaştı. 

Borsa tahminini paylaşan İslam Memiş, "Borsa İstanbul 8000 üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor. 7750 - 8150 bant aralıklarını takip etmeyi sürdürüyorum. Altında bekliyorum. Aralık ayı performansına bakacağız. 2024 yılıyla ilgili pozitif beklentim devam ediyor ama kısa vadede aşağıdaki alanları takip edeceğim" dedi.

Meimş, dolar ve euro kurları için şu değerlendirmelerde bulundu: "Dolar TL'de ufak ufak hareketler devam ediyor. 28.90'da başladı haftaya. Yıl sonu 29.70 lira beklentimiz geçerliliğini koruyor. Özellikle dolar endeksinde bu hafta 104 denemesi olabilir. Bu da doların değer artışlarını destekleyebilir.

1.0850 euro dolar paritesinde çalıştı. Pozitif beklentimiz devam ediyor. Elinde dolar bulunduranlar bu hafta kar satışlarını fırsata çevirebilir. Dolar mı, euro mu, tabii ki euro. Altın ve döviz kurları yükselmişken en ucuz kalan euro oldu benim nazarımda. Euro tarafındaki beklentim 2024 yılı için 50 lira üzeri."

İslam Memiş, ons altın, gram altın ve gram gümüşle ilgili tahminlerini ise şöyle paylaştı...

Kaynak: Haber Global TV