Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (6 Şubat 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Pazarcık 7.7 ile sallandı! İşte 8 maddede şu ana kadar bildiklerimiz

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi acıya boğdu. Depremde Kahramanmaraş ve civar illerinde çok sayıda bina yıkılırken resmi bilgilere göre binden fazla kişi yaşamını yitirdi. Peki 04.17'de meydana gelen depremden bu yana neler yaşandı?

 Depremin ardından bölgedeki enerji boşaldı mı?

AFAD'ın verilerine göre merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Uzmanlar, 10 ili vuran deprem bölgesinde artçı sarsıntıların da devam edeceğini söylüyor. Peki, bölgede depremin ardından enerji boşaldı mı, son durum ne?

Peş peşe depremler neyin habercisi? 'Aynı bölgede üst üste...'

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki deprem birçok binanın yıkılmasına neden oldu. Uzmanlar, aynı bölgede 24 saatten kısa bir sürede iki kez deprem olmasını 'enteresan' olarak değerlendirdi. Peki, bu ne anlama geliyor?

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber