Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Haziran 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Kabinedeki isim dünya basınının odağında | Hakan Fidan'a Batı'dan övgü

Eski MİT Müsteşarı Fidan'ın yeni kabinedeki görevi uluslararası basında da ses getirdi. ABD merkezli Forbes geniş deneyime sahip Fidan'ın müsteşarlık döneminden itibaren uluslararası ilişkilerde önemli bir figür haline geldiğine vurgu yaptı.

 Cübbe, balo elbisesi, tören, müzik... | Mezuniyet piyasası ne kadar?

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte mezuniyet baloları başladı. Bu balolar için rakamlar ise öğrenci başına değişiyor. 150 kişilik bir grup için fiyatlar 40 bin TL'den başlarken, fotoğraf çekimi de 10 bin TL, ses sistemi kurulmak istenirse de 8 bin 500 TL ek ödeme talep edilebiliyor.

Oyuncak dünyası dönüşüyor: Down sendromlu ve protez bacaklı bebekler | 'Kendilerine benzeyenleri görmek...' 

Çocukların dünyasında artık down sendromlu, diş teli kullanan ya da protez bacaklı bebekler var. Uzmanlara göre, kendilerine benzeyen bebekleri görmek, çocuklara daha iyi hissettiriyor. Peki, pedagojik açıdan iyi bir oyuncak hangi özellikleri taşımalı? Oyuncaklar daima eğitici mi olmalı?

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber